Bortom den yttre gränsen (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2016-11-30
Förlag
Sjöbergs Förlag AB
Dimensioner
210 x 145 x 15 mm
Vikt
271 g
SAB
Cnb
ISBN
9789188247247
Bortom den yttre gränsen (inbunden)

Bortom den yttre gränsen

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2016-11-30
199
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Himlen finns på riktigt. Det är inte bara en vacker saga om en stad ovan molnen, som man kan läsa om i Bibeln utan en fysisk plats som i allra högsta grad är en verklighet. Vi är många som kan berätta om att livet inte tar slut när kroppen upphör att fungera. Det är ungefär som när den där skylten med texten "Fortsättning följer" dyker upp i slutet av ett intressant och spännande TV-program. Det finns en fortsättning på tillvaron när det jordiska livet tar slut.

Var och en som har fått vara med om den sällsamma upplevelsen av att lämna sin egen kropp och besöka himlen blir aldrig densamme igen. Det är i sanning en upplevelse som förändrar livet på ett minst sagt radikalt sätt. För många blir upplevelsen av att befinna sig på andra sidan en radikal väckelsesignal då man inser att man inte har allting klart med Gud och att man behöver bli frälst. För andra blir upplevelsen av himlen en stark bekräftelse av den tro man redan bär i sitt hjärta. För vissa är det en i allra högsta grad obehaglig upplevelse, i paritet med en riktigt otäck skräckfilm.

Hur kan jag uttala mig så tvärsäkert om detta? Jo, saken är den att jag är en av väldigt många som har varit med om den sällsamma erfarenheten som populärt brukar kallas för nära döden-upplevelse. Det har gjort att jag har kunnat utgå från mig själv i det skrivande arbetet som har resulterat i att du nu kan hålla boken "Bortom den yttre gränsen" i din hand.
Boken innehåller vanliga svenskars egna berättelser om hur det är att besöka andra sidan. Det är både unga och äldre personer som delar med sig av sina erfaren heter av himlen. En intressant detalj som jag upptäckte under arbetet med den här boken är att den skepsis och det tabu som tidigare präglade vetenskapens syn på nära döden-upp levelser numera är som bortblåst. Idag pågår det vetenskaplig forskning i ämnet och inte minst den medicinska vetenskapen är vid öppen för att tala om nära döden-upplevelser. Det bådar gott inför framtiden.

- Göran Jacobson
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Bortom den yttre gränsen
 2. +
 3. Vägvisaren till himlen : hur vetenskap, religion och vanliga människor påvisar att det finns ett liv efter döden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vägvisaren till himlen : hur vetenskap, religio... av Eben Alexander, Ptolemy Tompkins (inbunden).

Köp båda 2 för 408 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bortom den yttre gränsen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Snårigt ämne. Fint bidrag.
  B to the E, 10 mars 2018

  Jag tycker personligen att det känns väldigt fel att rescensera en bok som handlar om något så viktigt som livet efter detta. (Hade kunnat ge fem stjärnor, noll eller tre). Men jag vill ändå säga några ord om den.

  Jag ville läsa den här boken därför att Göran Jacobsson var medförfattare till boken "Den oväntade resan" om Simon Ådahl som var en vändpunkt i mitt liv. Jag har länge brottats med frågor om vad jag ska tro på och en (ibland motsträvig) vilja att följa bevisen vart de än le... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Göran Jacobson

 • Den oväntade resan

  Simon Ådahl, Göran Jacobson

  Han föddes i Finland och kom tillsammans med sina föräldrar och fem syskon som invandrare till Sverige under rekordåren i början av 1960-talet. Redan som barn mötte han musiken som sedan skulle komma att bli en central del i hans liv. Drömmen för ...