Vem kan laga en trasig själ? (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
253
Utgivningsdatum
2018-11-28
Förlag
Sjöbergs Förlag AB
Dimensioner
210 x 135 x 20 mm
Vikt
310 g
SAB
Lz Ahlman, Peter
ISBN
9789188247971
Vem kan laga en trasig själ? (häftad)

Vem kan laga en trasig själ?

Häftad Svenska, 2018-11-28
239
  • Skickas inom 3-6 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Peter Ahlmans livshistoria saknar motstycke och är en actiondriven resa från våld, droger och kriminalitet till ett nytt liv.

Kaos var inskrivet i Peter Ahlmans dna. Han föddes in i ett trasigt hem. Mamman var hippie och levde ett gränslöst liv med sex, droger och rock"n"roll. Pappan var en oberäknelig och våldsam återfallsförbrytare. Uppväxten präglades av ett rop på kärlek och bekräftelse. Peter upptäckte våld, droger och kriminalitet. Hans liv blev en smärtsam och gripande resa som gick djupt ner i mörker och hopplöshet. Plågsamt djupt.

Efter några år i den tungt kriminella världen tonade den starka berusning han först känt ut. Dessutom kom insikten att han var beroende och fast i drogerna och kriminaliteten. Hans sinne var kapat. Hjärtat belägrat. Samvetet bedövat. Han hade känt sig som en kung. Nu insåg han att han var en slav.

Men kaoset eskalerade. Våldet blev grövre. Drogerna tyngre. Ångesten svartare. Psykoserna sjukare. Till slut var alla broar brända. Han hade knarkat ner sig till samhällets botten och var hemlös och hopplös. En dag bad han en enkel bön på sitt tillfälliga rum på ett härbärge. "Gud ... kom!" Som en blixt på en mörk natthimmel fylldes rummet av ett starkt ljus. Han fick vara med om ett påtagligt Gudsmöte som förändrade allt.

Peter togs med på en resa bort från knarket, misären och hopplösheten till ett nytt liv och en ny vardag som präglades av det han alltid sökt: kärlek, frid och bekräftelse. Inom honom brann en längtan att få ge vidare det han själv fått uppleva. En längtan som fört honom ut på gator och torg. Och det som händer är makalöst. Mirakler sker och människors liv blir förvandlade i stad efter stad, land efter land.

Klicka här för att provläsa boken!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vem kan laga en trasig själ?
  2. +
  3. Nu vill jag leva

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nu vill jag leva av Linn Lindeman, Joel Sjöberg (häftad).

Köp båda 2 för 468 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna