Mindful Piano Del 1 (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Mindful Piano (del 1)
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2023-05-20
Upplaga
1
Förlag
musikskolan.se
Medarbetare
Åhlund, Pia (red.)
Dimensioner
297 x 210 x 9 mm
Vikt
1 g
SAB
Xda
ISBN
9789188251589

Mindful Piano Del 1

Häftad,  Svenska, 2023-05-20
227
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Häftet innehåller 16 originalkompositioner, där några av verken har pub licerats tidigare, men de flesta är komponerade i närtid och inte tidigare utgivna.

Musik för "mindful piano" har nått stor popularitet; bland dem som spelar musiken och hos dem som lyssnar. Kännetecknande för stilen kan vara att den "flyter omkring" och inbjuder till att tankarna kan sväva fritt eller att det, precis tvärtom, går att koncentrera sig inåt och bara vara i nuet.

Du hittar mer musik av Lars Tidholm i häftet Mindful Piano Del 2. Här får du möjlighet att spela musik i samma stil men med andra musikaliska och tekniska utmaningar. Styckena i de båda häftena håller ungefär samma svårighetsgrad.

Upptäck själv vad den här musiken gör med dig genom att spela styckena eller lyssna på dem på Spotify och andra streamingtjänster. Spellistan heter "Mindful piano" och innehåller inspelningar av alla styckena i de båda häftena.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mindful Piano Del 1
  2. +
  3. Landtmannabyggnader : hufvudsakligen för mindre jordbruk

De som köpt den här boken har ofta också köpt Landtmannabyggnader : hufvudsakligen för mindre... av Charles Emil Löfvenskiöld (inbunden).

Köp båda 2 för 746 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lars Tidholm