Dubbeltrubbel för Anna Hibiscus (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Bokförlaget Trasten
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
36
Utgivningsdatum
2019-05-15
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget Tranan
Översättare
Matilda Wallin
Illustratör/Fotograf
Lauren Tobia
Dimensioner
280 x 252 x 10 mm
Vikt
405 g
SAB
Hcf
ISBN
9789188253729
Dubbeltrubbel för Anna Hibiscus (inbunden)

Dubbeltrubbel för Anna Hibiscus

Inbunden Svenska, 2019-05-15
119
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
»Anna Hibiscus bor i Afrika, fantastiska Afrika.« Så inleds böckerna i författaren Atinuke och illustratören Lauren Tobias serie om flickan Anna Hibiscus och hennes familj. Dubbeltrubbel för Anna Hibiscus blir den första av deras böcker att komma ut på svenska.

Det är en charmig och fint berättad syskonbok som handlar om när Anna får två småsyskon. Det här blir trubbel, säger hennes kusiner dubbeltrubbel. Anna märker att hennes mamma inte har tid för deras vanliga morgonkram, att hennes farbror inte har tid att laga majsgröt åt henne, att fastrarna säger åt henne att vara tyst så att bebisarna kan sova, att farbröderna inte har tid att leka med henne längre. Anna blir ledsen. Dubbel och Trubbel, som hon kallar pojkarna, har gjort att allting blivit annorlunda. Men så vänder boken, och farbröderna vill leka igen, majsgröten blir klar, och mamma har tid för en morgonkram.

Dubbeltrubbel för Anna Hibuscus är en enkel, fin bilderbok för de mindre barnen. Lauren Tobias milda illustrationer och Atinukes kärleksfulla och finurliga berättande visar upp ett modernt Afrika där storfamiljen har en central plats.

Atinuke är född i Nigeria och har skrivit en lång rad barnböcker, såväl bilderböcker som kapitelböcker och barnfaktaböcker.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Dubbeltrubbel för Anna Hibiscus
  2. +
  3. Dubbel-Trubbel : Skrattar bäst som skrattar sist

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dubbel-Trubbel : Skrattar bäst som skrattar sist av Mac Barnett, Jory John (inbunden).

Köp båda 2 för 248 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

Bloggat om Dubbeltrubbel för Anna Hibiscus