Bettys värld (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (381.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Bettys värld (del 1)
Inläsare
My Holmsten
Utgivningsdatum
2017-03-20
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
ISBN
9789188261687
Bettys värld (ljudbok)

Bettys värld Ljudbok

(14 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2017-03-20

Styckköp

146

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En underhållande, romantisk komedi om mogen kärlek, karriär och familjeförsoning!

Betty Svan är kärleksreporter på det glossiga magasinet Gala. Trots en galen chef trivs hon med sitt jobb som landets flitigaste relationsjournalist. Dessutom har hon precis inlett en passionerad relation med Dan, en säljare på en golftidning på samma förlag. Sommaren närmar sig, Stockholm blir allt varmare och livet leker. Eller? Snart börjar mörka moln täcka Bettys himmel. Dan visar sig vara en otrogen skit, det skvallras om nedskärningar på arbetsplatsen, Bettys mamma blir allt sjukare på hemmet där hon bor, och Betty både saknar och oroar sig över sina utflugna, vuxna barn.

Samtidigt uppstår pirriga känslor mellan Betty och hennes granne Henrik, en godhjärtad psykiatriker som bor i samma hus. Men kan en läkare verkligen bli kär i en skvallerskribent? Och kommer Betty ens våga öppna sig för kärlek igen?

Välkommen till en pulserande värld full av kändisskvaller, surdegsbröd, Stockholmsvyer och romantik. Bettys värld! Marie-Louise Marc är själv journalist i grunden och har bland annat arbetat på Elle och Veckorevyn. Bettys värld är hennes debutroman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bettys värld. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lättsam feelgood
    -, 7 december 2020

    Riktigt trevlig feelgood bok att lyssna på, perfekt som ljudbok.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Marie-Louise Marc