Hjärtats skafferi (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (390.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Frida Hallgren
Utgivningsdatum
2018-02-12
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
Översättare
Ann Margret Forsström
ISBN
9789188261762
Hjärtats skafferi (ljudbok)

Hjärtats skafferi Ljudbok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-02-12

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En varm feelgoodroman om New York, mod och matkärlek!

Matnörden Billie Breslin har fått sitt drömjobb som assistent på New Yorks mest ikoniska mattidning: Delicious. En spännande värld full av stjärnkockar och delikatessaffärer i Little Italy har öppnats och Billie kan knappt förstå vilken tur hon har har. Men sedan händer det som inte får hända: tidningen läggs ner och de färgstarka kollegor som Billie har börjat betrakta som sin familj tvingas gå vidare på annat håll.

Tills vidare får Billie jobba kvar för att upprätthålla tidningens garanti-hotline, för läsare som har frågor om gamla recept. Men när hon en dag hittar några mystiska brev, gömda i kontorets gamla receptarkiv, öppnas dörren till ett helt nytt äventyr ...

Hjärtats skafferi är en färgstark och frestande bok som tar med läsaren på en matresa genom historien och New York. En historia om mod och kärlek och framför allt: vansinnigt god mat! Ruth Reichl är en amerikansk kock och kokboksförfattare, som även har skrivit flera matmemoarer. Hjärtats skafferi är hennes första roman.

"Gillar du New York, mat och varma feelgood-romaner? Då kommer du gilla den här boken." - Aftonbladet Söndag

BÄST I SIN KATEGORI - Måltidsakademins litteraturpris
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hjärtats skafferi. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Älskade boken
    Kim M. Kimselius, 11 juli 2019

    Den började precis som en feelgood-roman, sedan tog den en liten annorlunda vändning när författaren skildrade andra världskriget. Mycket intressant! Där tog hon tag i mig direkt.

    Berättelsen handlar om en mattidning, med ett hemligt bibliotek som ingen längre har tillgång till. Där döljer sig många hemligheter, bland annat ett lönnrum med brev från andra världskriget. Här kan vi lära oss hur knapert de hade det under andra världskriget i England. Vad de åt och hur det tillagades. M... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ruth Reichl