Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-08-31
Förlag
Printz Publishing
Översättare
Ann Margret Forsström
ISBN
9789188261847
Strandcaféet (e-bok)

Strandcaféet (e-bok)

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2017-08-31
69
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
EVIE FLYNN HAR ALLTID VARIT FAMILJENS SVARTA FÅR.

Medan hennes äldre systrar växte upp tidigt har Evie försökt slå igenom som både sångerska, skådespelerska och till och med fotograf. Men inget har lyckats och hon känner hur livet passerar medan hon vikarierar på kontor och tillbringar kvällarna med sin tråkiga, pensionssparande pojkvän.
Men när Evies älskade moster Jo dör i en bilolycka, ärver Evie mosterns strandcafé i Cornwall. Fast besluten att lyckas med något för första gången i sitt liv bestämmer sig Evie för att flytta dit, driva caféet och börja om från början. Men att börja om är inte alltid lätt - varken när det gäller jobb eller kärlek ...

Lucy Diamond är en av Englands mest populära feelgoodförfattare. Strandcaféet är den första delen i hennes serie om Evies liv i Cornwall med romanser, familj och vänskap.

SUE MONGREDIEN(född 1970) är en brittisk författare som skriver under pseudonymen Lucy Diamond. Hon har gett ut över 10 böcker som alla har blivit bästsäljare inom feelgood-genren i England.

2011 släpptes den första delen i Strandcaféetserien på engelska och flera uppföljare har kommit ut sedan dess. Sue bor själv i vackra Bath i England med man och tre barn.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Strandcaféet