Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-05-31
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
Översättare
Elisabet Fredholm
ISBN
9789188261908
Mitt (inte så) perfekta liv (e-bok)

Mitt (inte så) perfekta liv E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2017-05-31

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
ENLIGT INSTAGRAM LEVER Katie Brenner verkligen det perfekta livet, med en våning i London, en glamourös karriär iPR-branschen och dagliga äventyr. Fast det är inte riktigt sanningen ...

I verkligheten hyr Katie Brenner ett pyttelitet rum utan plats för kläder, pendlar långväga till sitt otacksamma assistentjobb och livet hon visar upp på sociala medier är inte hennes eget. Men det kan ju bli, någon gång. Eller?

En dag händer det värsta tänkbara: Demeter, Katies omåttligt lyckade chef, ger henne sparken. Katie tvingas lämna London och återvända till sina föräldrars gård på landsbygden. Väl där bestämmer hon sig för att börja om på nytt och använda sittPR-sinne till att hjälpa föräldrarna förvandla gården till en lyxcamping för stressade stadsbor. Satsningen blir en succé, affärerna går strålande och Katie börjar faktiskt trivas med livet igen. Men en dag checkar en högst oväntad gäst in: Demeter.

Drottningen av romantiska komedier, SOPHIE KINSELLA, är äntligen tillbaka med en hejdlöst rolig och rörande roman om att inte döma människor för snabbt. Med varma karaktärer och ett filmiskt bladvändardriv tar hon läsaren rakt in i Katie Brenners verklighet - den som utspelar sig bakom drömvärldens hashtags och filter.

»En gnistrande smart roman om sociala medier och alla lögner vi lurar oss själva med.«

/People Magazine

»Med både varmhjärtade och roliga scener blev "Mitt (inte så) perfekta liv" en underbar lässtund.«

/USA Today

»Sophie Kinsella träffar helt rätt i samtidspulsen, samtidigt som hon får mig att skratta högt. Jag älskade den!«

/Jojo Moyes
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mitt (inte så) perfekta liv. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 21 juni 2017

    Jag tror att det här är den nittonde boken som jag läser av Sophie Kinsella. Har nog läst alla hennes böcker som finns översatta till svenska.

    Åtta av böckerna är i Shopaholic-serien, och elva av böckerna är helt fristående böcker. Jag har tyckt om alla hennes böcker, men jag tycker att dom fristående böckerna är något bättre än Shopaholic-serien. Här är en länk till min recension av den föregående boken som jag läste, En shopaholic i Las Vegas, och i det inlägget finns det även län... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sophie Kinsella