Mitt (inte så) perfekta liv (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (245.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Ellen Jelinek
Utgivningsdatum
2017-06-29
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
Översättare
Elisabet Fredholm
ISBN
9789188261915
Mitt (inte så) perfekta liv (ljudbok)

Mitt (inte så) perfekta liv (ljudbok)

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-06-29
109
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 79 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Enligt Instagram lever Kate Brenner verkligen det perfekta livet, med en våning i London, en glamourös karriär i PR-branschen och dagliga äventyr. Fast det är inte riktigt sanningen I verkligheten hyr Kate Brenner ett pyttelitet rum utan plats för kläder, pendlar långväga till sitt otacksamma assistentjobb och livet hon visar upp på sociala medier är inte hennes eget. Men det kan ju bli, någon gång. Eller?

En dag händer det värsta tänkbara: Demeter, Katies omåttligt lyckade chef, ger henne sparken. Katie tvingas lämna London och återvända till sina föräldrars gård på landsbygden. Väl där bestämmer hon sig för att börja om på nytt och använda sitt PR-sinne till att hjälpa föräldrarna förvandla gården till en lyxcamping för stressade stadsbor. Idén blir en succé, affärerna går strålande och Katie börjar faktiskt trivas med livet igen fram till den dag då en oväntad gäst checkar in: hennes gamla chef Demeter.

Drottningen av romantiska komedier, Sophie Kinsella, är äntligen tillbaka med en hejdlöst rolig och rörande roman om att inte döma människor för snabbt. Med varma karaktärer och ett filmiskt bladvändardriv tar hon läsaren rakt in i Kate Brenners verklighet den som faktiskt utspelar sig bakom drömvärldens hashtags och filter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mitt (inte så) perfekta liv. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Underhållande
    Kismet83, 25 september 2018

    En typisk kinsella. Underhållande och spännande och rolig. Bra handling som gjorde att man ville lyssna vidare. Gillade uppläsaren mycket.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Mitt (inte så) perfekta liv