En skopa kärlek (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (264.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Ellen Jelinek
Utgivningsdatum
2017-07-04
Förlag
Printz Publishing
Översättare
Elisabet Fredholm
ISBN
9789188261946
En skopa kärlek (ljudbok)

En skopa kärlek (ljudbok)

(2 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-07-04
109
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 79 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Samanta Sweeting är nykläckt jurist på en stor advokatfirma i London. Hon arbetar dygnet runt, har inget socialt liv och satsar allt på bli firmans yngsta delägare någonsin. Men när hon en dag begår ett misstag som hotar hela hennes karriär ställs allt på sin spets. I stället för att stanna och försöka fixa till det flyr hon kontoret och hoppar på närmaste tåg utan att se vart det går.

Hon kliver av vid en okänd station, går på måfå fram till ett hus och ringer på dörren. Familjen som öppnar tror att hon söker jobb som hembiträde och utan att veta hur det gick till har Samantha ett nytt jobb. Problemet är att hon trots en Cambridgeexamen och ett IQ på 158 inte har en aning om hur man sätter på en ugn

Samantha gör allt för att hålla sin bakgrund hemlig, samtidigt som hon kommer familjen allt närmare in på livet. När hon även lär känna den trevliga trädgårdsmästaren kompliceras allt ytterligare.

En skopa kärlek är en charmig romantisk komedi om ödets nyckfullhet och oväntade nystarter. Den har tidigare givits ut under namnet Karriär och köksbesvär (2008).
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om En skopa kärlek