Grus, gräs och kärleken till en liten stad : min berättelse om en livsresa med tennis, passion, musik, konflikter och jantelag (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
344
Utgivningsdatum
2016-11-12
Förlag
Ultima Esperanza Books
Dimensioner
210 x 150 x 20 mm
Vikt
440 g
SAB
Lz Odengren, Björn
ISBN
9789188263124
Grus, gräs och kärleken till en liten stad : min berättelse om en livsresa med tennis, passion, musik, konflikter och jantelag (häftad)

Grus, gräs och kärleken till en liten stad : min berättelse om en livsresa med tennis, passion, musik, konflikter och jantelag

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2016-11-12
261
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
En till synes vanlig grabb från Nässjö hittar en egen väg i livet och följer den. Visar att den lilla världen hör samman med den stora och att steget däremellan inte är särskilt stort. Allt detta är sannerligen värt en berättelse.
I den här boken får vi följa Björn Odengren på livsresan från Nässjö till Båstad, Stockholm, Kentucky, Sydney och tillbaka - hem till den lilla staden.
Men det hade nog inte blivit en bok om det inte varit för en trist händelse i hemstaden häromåret. En händelse som fick Björn att vilja berätta hela historien, hela sitt innehållsrika liv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Grus, gräs och kärleken till en liten stad : min berättelse om en livsresa med tennis, passion, musik, konflikter och jantelag
  2. +
  3. Den förryskade svenskens bekännelser

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den förryskade svenskens bekännelser av Malcolm Dixelius (inbunden).

Köp båda 2 för 500 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »