Kallstrålar : Christoffers bok (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
348
Utgivningsdatum
2017-10-12
Förlag
Ultima Esperanza Books
Dimensioner
212 x 148 x 21 mm
Vikt
562 g
ISBN
9789188263322

Kallstrålar : Christoffers bok

Häftad, Svenska, 2017-10-12
184 kr
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Sedan mammas begravning, som han vägrat vara med på, har Christoffer förskansat sig i sitt rum. "Man går inte på sin mammas begravning, speciellt inte när ens mamma inte är död."
Polisen är övertygad om att kvinnan som gav sig av på skidor en kväll i mars har gått ner sig i en isränna och drunknat. Men Christoffer är övertygad om att mamma lever. Att ingen lyssnar på hans starka känsla är han van vid. Ingen bryr sig heller om att han kan prata med djur, eller att han känner på sig saker innan de händer. Varför ger sig Christoffers mamma iväg från familj och hus i Saltsjöbaden, på skidor, kvällen innan hon ska fira sin fyrtioårsdag tillsammans med hundratals vänner på det anrika Grand Hôtel? Om hon lever, varför kommer hon inte tillbaka? KALLSTRÅLAR - Christoffers Bok - är första delen i en trilogi på flera plan och i olika miljöer. Del 1 är en spännande berättelse om en mamma på flykt, en son på jakt och en pappa och dotter i kaos.
LENA FORSSLUND föddes 1956 på Södermalm i Stockholm. Hon lever enligt devisen "varje dag ett nytt äventyr" och har genom sitt liv och verksamhet inspirerat många människor att våga gå okända stigar. Frankrike, Kanada och Stockholms skärgård är platser hon betraktar som hemma. Trilogin Kallstrålar är Lenas debutroman.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kallstrålar : Christoffers bok
  2. +
  3. Operation Zodiak : ett europeiskt epos

De som köpt den här boken har ofta också köpt Operation Zodiak : ett europeiskt epos av Per Fole (häftad).

Köp båda 2 för 358 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Kallstrålar : Christoffers bok