Kallstrålar 1 Christoffers bok (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-10-31
Förlag
Ultima Esperanza Books
ISBN
9789188263353
Kallstrålar 1 Christoffers bok (e-bok)

Kallstrålar 1 Christoffers bok (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2017-10-31
69
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Sedan mammas begravning, som han vägrat vara med på, har Christoffer förskansat sig i sitt rum. ?Man går inte på sin mammas begravning, speciellt inte när ens mamma inte är död.?
Polisen är övertygad om att kvinnan som gav sig av på skidor en kväll i mars har gått ner sig i en isränna och drunknat. Men Christoffer är övertygad om att mamma lever. Att ingen lyssnar på hans starka känsla är han van vid. Ingen bryr sig heller om att han kan prata med djur, eller att han känner på sig saker innan de händer. Varför ger sig Christoffers mamma iväg från familj och hus i Saltsjöbaden, på skidor, kvällen innan hon ska fira sin fyrtioårsdag tillsammans med hundratals vänner på det anrika Grand Hôtel? Om hon lever, varför kommer hon inte tillbaka? KALLSTRÅLAR ? Christoffers Bok ? är första delen i en trilogi på flera plan och i olika miljöer. Del 1 är en spännande berättelse om en mamma på flykt, en son på jakt och en pappa och dotter i kaos.
LENA FORSSLUND föddes 1956 på Södermalm i Stockholm. Hon lever enligt devisen ?varje dag ett nytt äventyr? och har genom sitt liv och verksamhet inspirerat många människor att våga gå okända stigar. Frankrike, Kanada och Stockholms skärgård är platser hon betraktar som hemma. Trilogin Kallstrålar är Lenas debutroman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Forsslund Lena

  • Kallstrålar 2 Saras bok

    Forsslund Lena

    Hon hade faktiskt bestämt sig för att återvända hem efter sina månader på Östermans ö. Ta sitt nya lugna jag och bli en bättre mamma till Louise och Christoffer, en bättre hustru till Malte, en bättre chef och framför allt en ärligare människa. Me...

  • Kallstrålar del 3

    Forsslund Lena

    Sara Månsson begravdes för ett år sedan. Närmast sörjande är hennes make och barn, samt hennes syster med familj. Och så mamman, men Sara är säker på att hon inte sörjer. Sara är nämligen inte död, hon har bara varit ute på en Odyssé. Men bestämt ...