Meteoriter, metaller & mord (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
14
Utgivningsdatum
2018-01-30
Förlag
Ultima Esperanza Books
ISBN
9789188263438
Meteoriter, metaller & mord (e-bok)

Meteoriter, metaller & mord E-bok

E-bok,  Svenska, 2018-01-30
109
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Jen är en liten afrikansk pojke som står med en meteoritsten i handen när han upptäcks av en svensk geolog på kongress i Kongo. Det blir starten på en vindlande intrig som för med sig läsaren från Kinshasa och Kivusjöns stränder i Afrika till Paris, Los Angeles, Lidingö och Sandhamn.
Ett par svenska familjer, en mystisk afrikansk kvinnosekt, en världsomspännande industrikoncern ledd av svensken Hugo Berend, jakt på på guld och sällsynta metaller, utveckling av teknik för drönare, heroinsmuggling från kaffeplantager ? allt finns i Anna Holts roman, där dödshot, kidnappningar och mord ingår i en kuslig vardag. De svenska barnen Jocke och Ida blir kompisar med Jen från Kongo och dras in både som offer och hjältar i det smutsiga spelet.
Författaren Anna Holst är bosatt på Ingarö i Stockholms skärgård omgiven av en stor släkt. Hon har akademisk bakgrund inom arkitektur och lantmäteri. Älskar att resa och skriva, särskilt om bevarande av kultur- och naturarvet gärna med hjälp av modern datateknik. Detta är hennes första deckare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna Holst

  • Blå diamanter

    Anna Holst

    Från Kinshasa till Sandhamn - sen här boken är en fristående fortsättning på Meteoriter, metaller & mord (2018). När industrimagnaten Hugo Berend bygger en elegant villa med plats för hustruns arkitektkontor i Kongo, Kinshasa, uppdagas att för...