Återblickar på mitt 1900-tal (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
184
Utgivningsdatum
2018-05-10
Förlag
Ultima Esperanza Books
SAB
Lz Härnqvist, Martin
ISBN
9789188263469
Återblickar på mitt 1900-tal (häftad)

Återblickar på mitt 1900-tal

Häftad Svenska, 2018-05-10
139
Skickas inom 10-15 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Om Återblickar: Sedan en tid tillbaka har jag intresserat mig för att försöka beskriva viktiga perioder i mitt liv. Det har resulterat i en serie texter med var sitt tema. De teman jag valt har varit de som jag helst velat återvända till. Inte för att de saknar smärtpunkter, men för att jag önskat vrida och vända på frågor som hur och varför och för att jag funnit ett rent nöje i att utforska min egen minnesbank. I allmänhet har jag avstått från att "gå till läggen" för att finna historisk dokumentation. Dessutom har mina val styrts av att det måste finnas en historia som någon läsare kan ha utbyte av. Annars blir det för tråkigt.
Ska texterna publiceras i bokform? Det är inte givet. Min farfar skrev en gång memoarer som han knackade ned på skrivmaskin med karbonpapper (någon som vet vad det är?) för att hans två barn skulle få var sitt exemplar. En del av mina texter har jag publicerat på min wordpress-sida, men genomslaget har varit blygsamt. Därför tar jag steget till bokformen, dels för att jag tror att det finns några som känner mig som kanske har nöje i någon av texterna, dels för att det går att göra så i dagens bokvärld utan att ta sig igenom en kommersiell förläggares nålsöga och resultatkrav.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Återblickar på mitt 1900-tal
  2. +
  3. Spelvårar och sländedans Återblickar från en tid när Gammelsverige ännu exi

De som köpt den här boken har ofta också köpt Spelvårar och sländedans Återblickar från en ti... av Rolf Smedman (inbunden).

Köp båda 2 för 237 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Martin Härnqvist

  • Dubbel risk

    Martin Härnqvist

    Händer det något spännande på ett försäkringsbolag? Absolut. För dem som utreder bedrägerier i samband med anmälda skador finns det intressanta utmaningar varje dag. Martin Härnqvist, IT-konsult i Göteborg, har avlyssnat utredarnas erfarenheter av...

Bloggat om Återblickar på mitt 1900-tal