Det här är också livet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
148
Utgivningsdatum
2020-04-15
Förlag
Ultima Esperanza Books
Dimensioner
195 x 130 x 9 mm
Vikt
200 g
SAB
Hc
ISBN
9789188263759
Det här är också livet (häftad)

Det här är också livet

Häftad Svenska, 2020-04-15
149
 • Skickas inom 7-10 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Redan i unga år drömmer Desirée om ett liv vid teatern. Drömmen besannas men livet blir inte fullt så glamouröst som hon förväntat sig. Med tiden blir hon dock något av en specialist på att dö naturligt, och den här gången har hon blivit mördad under en filminspelning. När statisterna ska ta hand om mordoffret, stängs hon av misstag in i en begravningsbil och hela filmteamet glömmer bort att liket lever. Där ligger hon nu och ser livet passera revy, medan syret i liksäcken håller på att ta slut. Hittills har hon alltid haft sina "trösteramsor" att ta till mot det mesta som gått snett i livet. Men den här gången är väl frågan om de kommer att hjälpa.
Om Gunilla Abrahamsson:
Att bli kvarglömd i en likbil är något som även Gunilla har råkat ut för. Alla övriga likheter är rena tillfälligheter. Som att både Gunilla och Desirée är födda i Norrköping 1945 och, som det hette på den tiden, "gick till teatern". Gunilla gick så småningom vidare och ägnar sig numera dessutom åt skrivande av dramatik samt att regissera. Hon bor i Stockholm men sedan 2007 också på deltid i Berlin, en utmärkt plats för att vidga perspektiven. Och för att skriva en roman. Det här är hennes första.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Det här är också livet
 2. +
 3. Död vinkel : roman mellan två jobb

De som köpt den här boken har ofta också köpt Död vinkel : roman mellan två jobb av Mats Lundman (häftad).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Gunilla Abrahamsson

 • Frökens lilla gullegris

  Gunilla Abrahamsson

  HJÄLP! tänker Maud, kallad Måddan, och stirrar förskräckt ner i matteboken. Vad i hela världen är det hon har skrivit? Och är det verkligen hon som har skrivit det? Inte går det att sudda bort heller, för hon har tryckt alldeles för hårt med penna...

 • Lebendig gefangen

  Gunilla Abrahamsson