Naken Sanning (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (259.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Maktmissbrukstrilogin (del 2)
Inläsare
Emil Rehnström
Utgivningsdatum
2016-06-16
Förlag
Whip Media
ISBN
9789188265357
Naken Sanning (ljudbok)

Naken Sanning (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2016-06-16

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Två små barn försvinner spårlöst på väg hem från skolan och Örebro, som just blivit sig likt igen efter serievåldtäktmannens härjningar, hamnar åter i medias blickfång.

Emelie Thörnqvist har flyttat tillbaka till stan och försöker återhämta sig från de senaste månadernas kaos. Ett nytt jobb och två män som hon inte kan välja mellan hjälper henne att förtränga två kommande rättegångar som hon måste vittna i. Ganska snart inser hon dock att allt inte står rätt till på den nya arbetsplatsen, och en dag står dessutom hennes syster Cecilia plötsligt utanför dörren, på flykt från sin egen man och den religiösa sekt de tillhör.

Medan löpsedlarna undrar vad polisen gör för att hitta de försvunna pojkarna trasslas Emelie in i en serie händelser som tvingar henne att välja: ska hon stanna och slåss eller fly?

Naken sanning, den fristående fortsättningen på Dold agenda, handlar om maktmissbruk och om vad rädsla kan göra med en människa. En otäck historia, men också en berättelse om hopp, förlåtelse och mod.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Elisabeth Akteus Rex