Som Zlatan fast bättre (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (80.9 MB)
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Inläsare
Emil Rehnström
Utgivningsdatum
2016-09-20
Förlag
Whip Media
ISBN
9789188265593
Som Zlatan fast bättre (ljudbok)

Som Zlatan fast bättre (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2016-09-20
139
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Femtonåriga Simons dröm är att en dag bli den bästa fotbollsspelare som världen skådat. Han vill bli som Zlatan, fast bättre. När han får den efterlängtade platsen på fotbollsgymnasiet verkar lyckan först gjord. Men något går fel. Simon blir mer och mer övertygad om att han måste gå ned i vikt innan han kan bli ett proffs. Några kilon blir allt fler och Simons strategi utvecklas snart till en livsfarlig sjukdom.

Standup-komikern Niclas Christoffer är författare till Som Zlatan fast bättre. En ungdomsbok om något så ovanligt som en kille som har ätstörningar.

"Författaren använder sig av ett enkelt och jordnära språk. Det är lätt att identifiera sig med huvudpersonen, sätta sig in i hans situation och förstå hans känslor. Berättelsen startar där i stort sett alla kan känna igen sig och sen får läsaren långsamt följa med på en känslomässigt engagerande resa. Som Zlatan fast bättre är en viktig bok därför att den tar upp ätstörningar hos pojkar, vilket det inte finns så mycket skrivet om. Målgruppen för denna bok är stor, den både kan och bör läsas av många!"

BTJ-häftet, Anna-Karin Lindh
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Som Zlatan fast bättre