Fjärilsdrömmar (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Ja (del 2)
Antal sidor
136
Utgivningsdatum
2019-03-09
Upplaga
1
Förlag
Lottas text och skrift
Originaltitel
Fjärilsdrömmar
Dimensioner
325 x 155 x 20 mm
Vikt
331 g
SAB
Hc
ISBN
9789188271068
Fjärilsdrömmar (inbunden)

Fjärilsdrömmar

Inbunden Svenska, 2019-03-09
189
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Fjärilsdrömmar är andra boken i serien om Lo och fortsättningen på Orkidébarnet. Fjärilsdrömmar handlar om livets sårbarhet, högkänslighet, utmattningssyndrom, sjukdomsförlust, upprepningstvång och sorg, men också en bok om att våga gå sin egen väg och finna sin egen glänta, Om att ha mod att vara kreativ och finna sin egen kraft och våga gestalta det man vill att andra ska se och upptäcka hos en själv.

Lo längtar efter sin fria själ vilken ännu inte ha fått vingar som bär att flyga med, för innan dess kommer hennes årsringar i kapp henne. Om vi flyr problemen kan vi inte heller bli fria själar. När vi samlar på känslomässig smärta och ignorerar oss själva börjar kroppen signalera och strejka.

Boken handlar om hur Los sårbarhetsgener och högkänslighet kommer påverka henne i familjeliv såväl som yrkesliv. Om själslig smärta, förluster och hur man måste gå genom sårbarhet för att finna sin styrka igen, för att kunna leva helhjärtat. Att leva helhjärtat handlar om både att ha självmedkänsla, värna om sitt sanna jag och om tacksamhet och glädje, samt om att omfamna och värna om sitt eget skapande och kreativitet.

En bok om att vi alla förtjänar kärlek och bär man på ett brustet hjärta som Lo, har man både vågat älska, förlåta och visat sig sårbar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fjärilsdrömmar
  2. +
  3. Orkidébarnet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Orkidébarnet av Charlotta Lagerberg Thunes (inbunden).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Fjärilsdrömmar