Hatar alla utom dig (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
394
Utgivningsdatum
2018-03-21
Upplaga
1
Förlag
Lilla Piratförlaget
Översättare
Anna Thuresson
Originaltitel
I hate everyone but you
Dimensioner
185 x 125 x 25 mm
Vikt
349 g
SAB
uHce
ISBN
9789188279866
Hatar alla utom dig (häftad)

Hatar alla utom dig

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2018-03-21

Slutsåld

"Humorduon Raskin och Dunns debut är något av det roligaste som getts ut i Sverige i år. Sex, ångest och identitet diskuteras med samma rappa humor. Den passar både äldre tonåringar och vuxna som vill utveckla sitt feministiska tänkande skrattandes."
Lydia Wistisen, Dagens Nyheter

"Bokens absolut största förtjänster ligger i humorn, den autentiska tonen och den absoluta öppenheten, speciellt gällande relationer och sexualitet är författarna Allison Raskin och Gaby Dunn befriande raka."
Staffan Wennerlund, BTJ

"Det är humoristiskt och allvarligt. ... Jag slukade boken en lördag i soffan."
Prickiga Paula

Kära bästa vän,
Jag kommer hata alla utom dig.
Vänliga hälsningar,
Ava Helmer
(den där mörkhåriga tjejen som alltid hänger efter dig)

Vi är fortfarande i samma rum, knäppskalle.
Sluta gråta.
G

Ava och Gen har varit bästa vänner sedan de var små. Nu har de gått ut high school och kommit in på var sitt college i olika delar av USA. De lovar varandra att hålla kontakt, skriva mejl och meddelanden så ofta de hinner. Men deras upplevelser blir väldigt olika. Ava isolerar sig och får svårare och svårare att hantera sitt tvångssyndrom, medan livet på college får Gen att blomstra och leva ut - ibland kanske lite väl vilt.

Gaby Dunn och Allison Raskin är komiker, och tillsammans har de youtube-kanalen Just Between Us, med 750 000 följare och över 100 miljoner visningar. Hatar alla utom dig är deras första bok, en roman helt bestående av sms och mejl.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hatar alla utom dig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Modernt skrivsätt som passar ungdomar
    Kaffeläsaren, 28 mars 2018

    Gen och Ava är bästa vänner och ska börja på varsitt college i olika delar av USA. De lovar att skriva till varandra hela tiden och berätta om allt. Men första tiden på college påverkar dem mycket, kommer deras vänskap att klara det?
    🐴
    Hatar alla utom dig är en bok för unga vuxna skriven i modern stil, helt i form av mejl och sms. Just skrivsättet stör mig lite, det är lite svårt att hänga med vem som skriver nu och gör texten lite hoppig. Kanske är jag gammaldags?.. Utöver de... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna