Källa Erik (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (226.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Anton Modin (del 9)
Inläsare
Reine Brynolfsson
Utgivningsdatum
2018-12-05
Förlag
Pub Lic
SAB
Hc
ISBN
9789188307187
Källa Erik (ljudbok)

Källa Erik Ljudbok

(89 röster)  |  Läs 8 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2018-12-05

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Stockholm, januari 1986.
Sveriges statsminister Olof Palme kallar upp chefen för den hemliga underrättelsetjänsten SSI till regeringskansliet i Rosenbad för ett enskilt samtal. Han är orolig för sin säkerhet. På sistone har han känt sig alltmer pressad av folk runt omkring honom. Det känns som att han har tappat kontrollen över UD. Kabinettssekreteraren och utrikesministern är alltför Moskvaorienterade, och Säpo litar han inte på. Det är som om han inte styr landet längre. Han blir påhoppad från vänster av journalister som Jan Guillou och Robert Aschberg. Från höger attackeras han av moderater och Svenska Arbetsgivareföreningen. Allt han gör verkar bli fel. Men varför? Är han utsatt för en påverkanskampanj? Och i så fall, från vilket håll?
Chefen för SSI rekommenderar statsministern att använda sig av livvakter från militära SSI vid sidan av Säpos livvaktsstyrka. Den som blir utvald till det unika uppdraget är den unge men redan erfarne operatören Anton Modin. Hans uppgift är att i största hemlighet skydda statsministern mot hot inifrån landet och att försöka ta reda på vem eller vilka som ligger bakom hoten.

Källa Erik är den nionde fristående delen i serien om underrättelseoperatören Anton Modin. En serie som beskriver händelser i Sverige som medborgarna i landet sällan får någon vetskap om.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 8 recensioner av Källa Erik. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spänning när den är på topp!
  Nisse, 10 oktober 2023

  Serien om Anton Modin är bland det bästa jag lyssnat på. Anders Jallai lyckas skapa en spännande serie med kopplingar till verkliga händelser och personer. Klart bland det bästa idag, både böcker och som författare. Idag så släpps det ut så mycket skräp inom deckar kategorien av sk. författare som nog skulle göra någonting annat istället. Då är det kul att en författare som Anders Jallai finns, som visar att det går att skriva med kvalité.

 2. Källa Erik
  Macke, 20 december 2022

  Anton Modin är alltid lika spännande att lyssna på och man längtar efter nästa bok direkt man är klar med en.

 3. Inte den bästa Modinboken...
  -, 21 augusti 2022

  ...men absolut värd att lyssna på! Reine B mkt duktig som uppläsare!

 4. Spännande

  Mycke läsvärd. Väckte en hel del tankar. Bra blandad med fakta. Men läs även uppföljaren Spinndoktorn. Knyter ihop säcken på ett bra sätt. Toppen

 5. Inte lika bra som tidigare.
  B.A, 20 december 2019

  Spännande och intressant, men inte lika bra som tidigare. Verkar som han ibland måste fylla ut för att få romanen tillräckligt lång.

 6. Spännande
  Mattias, 31 mars 2019

  Lika spännande som vanligt med Anton Modin som huvudkaraktär och när Reine Brynolfsson läser blir det ännu bättre! Längtar efter nästa bok om det blir flera.

 7. Bra och intressant bok
  Putte, 3 februari 2019

  Boken var spännande och intressant att läsa, kan rekommenderas, jag förstår inte varför recensionsystemet skall ha så många ord för att släppa genom en recension.

 8. Levererar
  Sven P, 10 januari 2019

  Efter en liten svacka med "Spionerna på SÄPO" är Jalai tillbaka med Modin i samma form som dom första böckerna. Fantastiskt bra med faktainlägg under bokens gång

Visa alla 8 recensioner

Fler böcker av Anders Jallai