Illegalisten (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (299.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Anton Modin (del 13)
Inläsare
Reine Brynolfsson
Utgivningsdatum
2022-12-05
Förlag
Pub Lic
ISBN
9789188307309

Illegalisten Ljudbok

(150 röster)  |   Läs 13 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-12-05

Styckköp

119
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Hur väl känner du din granne?
Den numer pensionerade KSI-agenten Anton Modin har tröttnat på alla skriverier om kriget i Ukraina. Det gör honom illa till mods. En solig försommardag får han, av förre Säpochefen, veta att det finns ett allvarligt hot mot det svenska samhället. Sovande spioner, så kallade illegalister, döljer sig mitt bland oss. De pratar svenska, dansar runt midsommarstången och vinkar glatt när vi möter dem på gatan, men kan när som helst aktiveras, med syfte att skada Sveriges infrastruktur.

Inledningsvis tror Modin att det är en överdrift, men när förre Säpochefen avlider på ett mystiskt sätt dras han in i en farlig jakt. Han inser att regeringen mörklägger att Ryssland infiltrerat flera myndigheter och att det svenska folket snart kan utsättas för samma tortyr som det ukrainska. Han måste hitta och likvidera spionerna. Snart befinner han sig mitt i ett dödligt spel, där han riskerar att bli nästa offer.

ANDERS JALLAI toppar ljudbokslistorna så snart han släpper en ny bok. Illegalisten är den trettonde, fristående boken om den avhoppade KSI-agenten Anton Modin. En spionthrillerserie som kritiker menar ligger otäckt nära sanningen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 13 recensioner av Illegalisten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Tjatig
  Lilo, 15 juni 2024

  Böckerna i serien blir sämre. Språket har aldrig varit bra men känns bristfälliande.

 2. Den hoppar vi.
  Jesus, 15 mars 2023

  Denokratdynga från Vita huset. Ett beställt krig som globalister grottat sig under de senaste 20 åren.

 3. Riktigt dålig bok
  -, 9 mars 2023

  Ett potpurri av svensk säkerhetspolitik i snabbt hoprafsad bokform.

 4. Alla borde lyssna!
  -, 15 februari 2023

  Efter att ha läst och lyssnat på många böcker på liknande eller angränsande teman så klarnar bilden. Sorgligt att konstatera att många som tror sig göra gott för människor och miljö bara stödjer verksamheter som vill förgöra vårt land. Under parollen "Rädda miljön" spelar de Putin i händerna och medverkar till krigsbrott.

 5. Väntar med spänning på nästa bok.
  -, 22 januari 2023

  Riktigt bra.

 6. Sådär
  -, 20 januari 2023

  Intressant ämne och bra start men i längden blir det måttligt spännande och måttligt berättande över lag. Alldeles för mycket politiskt åsiktskikande från författaren som tar över. Blir direkt löjligt när man börjar referera till kvällspress och sig själv som fakta.

 7. Som vanligt ett intressant ämne!
  -, 18 januari 2023

  Jallai skriver på ett bra sätt så man förstår. Reine är grymt bra uppläsare!

 8. Lika bra som alla andra i Modin serien
  -, 17 januari 2023

  Kanon

 9. Perfekt för de som gillar konspirationsteorier
  -, 29 december 2022

  Intressant grundhistoria, men berättartekniken är undermålig och alla konspirationsteorier och politiska kängor drar ner tempot alldeles för mycket. Om inte konspirationsteorier är högst prioriterat vimlar det av böcker med bättre berättande och mycket högre tempo.

 10. Tankeställare
  -, 28 december 2022

  Lika spännande som de andra. Ger även en tankeställare kring vårt samhälle och läge i dagsläget

 11. Väldigt bra!
  -, 26 december 2022

  Spänning blandas med härlig miljöskildring och karaktärsbeskrivning, vardagshändelser med topphemliga uppdrag. Reine B mycket hörvärd uppläsare! Senaste årens verkliga händelser finns med och vävs ihop med författarens historia på ett skickligt sätt och man undrar vad är vad? Rekommenderas!

 12. Jallai fortsätter leverera
  Robert Strandberg, 23 december 2022

  Ännu en helt enastående och spännande bok. Det är imponerande hur han lyckas väva samman nutida händelser med enastående fiktion på ett sätt som så många andra misslyckas med. Trovärdigheten i böckerna är oerhört hög.

 13. Bra
  -, 15 december 2022

  Intressant. Blev sträcklyssning!!!

Visa alla 13 recensioner

Fler böcker av Anders Jallai