Spring dig fri! (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (84.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Kenneth Gysing
Utgivningsdatum
2016-05-03
Förlag
A Nice Noise
ISBN
9789188315366
Spring dig fri! (ljudbok)

Spring dig fri! Ljudbok

(2 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2016-05-03

Styckköp

189

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
En inspirationsbok full av endorfiner! Kenneth Gysing visar med övertygande entusiasm och mycket humor att löpning inte behöver vara kravfyllt eller komplicerat utan ett enkelt sätt förhålla sig till livet.

Många av oss springer några rundor inför sommarsäsongen eller plågar oss igenom några pass efter julhelgerna. Kenneth Gysings förhållande till löpning är ett helt annat. Han springer flera gånger i veckan, året om, i alla väder och oavsett vad som händer i livet. Kenneth är löpare. Han äter, jobbar, sover, andas - och springer. Löpningen har tagit honom genom livets olika skeenden.

Spring dig fri! är inte en faktabok med träningsscheman och kostupplägg, den handlar inte om vikten av att stretcha eller hur man når fram till det perfekta löpsteget. Den handlar om löpning ett sätta att förhålla sig till livet. Den handlar om långa springturer genom Dalarnas djupa skogar, om svett och kamp bland höga berg i Himalaya, om att springa vilse i dallrande hetta i den mest avlägsna av Indiens saltöknar. Den handlar också om vardagsglädjen i att springa på småstigar en tidig morgon i april.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kenneth Gysing

  • 50 nyanser av löpning

    Kenneth Gysing

    Runners Worlds löpande reporter Kenneth Gysing springer för livet. Han springer på asfalt, han springer genom djupa skogar, över fjäll och vindpinade skärgårdsskär. Det händer att han springer i våtdräkt. En gång har han sprungit på månen. Här ber...

  • 50 Shades of Running

    Kenneth Gysing

    Runner's World's reporter Kenneth Gysing runs for his life. He runs on asphalt, he runs through deep forests, across mountain ranges and windblown islets. He's been known to run in a wetsuit. Once, he even ran on the moon. Here, he tells it all wi...