Det krävs tusen vackra ord (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (182.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Forstuna (del 1)
Inläsare
Erika EVERBRING
Utgivningsdatum
2016-04-28
Förlag
A Nice Noise
ISBN
9789188315397
Det krävs tusen vackra ord (ljudbok)

Det krävs tusen vackra ord (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2016-04-28

Styckköp

167

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Den morgonen Ulrika ställer sig på vågen och ser 143 kilo har en gräns passerats och förlamningen

bryts. Hon betraktar sina tre små pojkar som leker på vardagsrumsmattan. Ulrika tar handväskan, går ut genom dörren och lämnar sitt liv bakom sig. Hon fortsätter att gå.

Molly är sju år. Fröken säger att hon har en vild fantasi när hon berättar om monstren under sängen. Monstren som kom fram när mamma dog. Med sina fräknar och sin porlande nyfikenhet korsar Molly Ulrikas väg. En liten hand i en större. Ulrika väntar på att livet ska ta slut, Molly på att det ska börja igen.

Mollys pappa är konstnär och målar sina känslor i färg. Han vet att det mörka måste få finnas för annars ser vi inte inte det ljusa. En dag målar han Ulrikas porträtt. Det blir en sommar på landet.

Det krävs tusen vackra ord är en berättelse som letar sig in i ditt hjärta med en känsla av både värme och vemod. Den stannar där långt efter att sista sidan är läst.

Om författaren

Rose Marie Bouw är född 1976 och uppvuxen i Åkers Styckebruk. Idag är hon bosatt i Nederländerna där hon bor med sin man, två barn och tre hundar. Hon debuterade 2013 med

romanen Konsekvenser av att dö. Det krävs tusen vackra ord är hennes andra roman.

Om Uppläsaren
Erika Everbring (fd Roos) är uppvuxen i Strängnäs och utbildad konsert- och operasångerska vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm.

Hon har sjungit i Kungliga Operans Kör samt varit anställd som solist vid Komische Oper Berlin. Hon studerar nu på logopedprogrammet i Lund och bor i Malmö med sin man och två katter.
Det krävs tusen vackra ord är hennes debut som ljudboksinläsare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Rose Marie Bouw

  • Konsekvenser av att dö

    Rose Marie Bouw

    Konsekvenser av att dö är en omskakande och gripande berättelse om hur en förlossning förändrade och förstörde liv. Om hur den lyckligaste dagen i livet blev till den värsta. En berättelse om posttraumatiskt stressyndrom, psykos, paranoia och depr...

  • För alltid i mitt hjärta

    Rose Marie Bouw

    Kristina och Vivianne, två motpoler vars liv löper parallellt i Solgläntans korridorer när de hälsar på sina mödrar. Sida vid sida i demensens skugga söker de sig till varandra, i behov av ett outtalat stöd. Vivianne gömmer sin osynliga sorg bakom...