Isdraken (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Hedda Stiernstedt
Utgivningsdatum
2016-04-15
Förlag
A Nice Noise
Översättare
Jan Risheden
Originaltitel
The ice dragon.
Dimensioner
124 x 142 x 10 mm
Vikt
64 g
SAB
Hcf
ISBN
9789188315427

Isdraken

CD-bok,  Svenska, 2016-04-15
325
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"Det här är en riktigt förtjusande berättelse där Martin skapar en vacker språklig klangbotten med naturbesjälning och kontraster." Stina Nylén, GP

Den svarta draken röt, och dess eld kom flammande upp mot dem. Adara kände den svidande hettan, och en skälvning gick genom isdrakens kropp när lågorna lekte längs dess buk.

Adara kan inte minnas när hon såg Isdraken första gången. Det känns som om den alltid funnits i hennes liv, som fjärran glimtar när hon lekt i snön. När hon var fyra år rörde hon vid draken för första gången, när hon var fem år red hon på dess kalla rygg. Men en dag när hon är sju år, sveper eldsdrakar in över nejden. Och med dem följer skräck och ödeläggelse. Bara ett vinterbarn och hennes Isdrake kan rädda världen från förgörelse.

Isdraken utspelar sig i samma miljö som George R.R. Martins bästsäljande serie En värld av is och eld som ligger till grund för TV-serien Game of Thrones.

George R.R. Martin, är en flerfaldigt prisbelönt fantasy- och science fictionförfattare. Han har kallats USA:s Tolkien och placerats på Times lista över världens 100 mest inflytelserika personer.

Det här är en riktigt förtjusande berättelse där Martin skapar en vacker språklig klangbotten med naturbesjälning och kontraster.

Stina Nylén, GP
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av George R R Martin