Livet blir aldrig som man tänkt (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (236.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Jessica Schöön (del 1)
Inläsare
Viktoria Flodström
Utgivningsdatum
2018-05-22
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789188321039

Livet blir aldrig som man tänkt Ljudbok

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2018-05-22

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Jessica Schöön har nyss fyllt fyrtio och arbetar som sekreterare i Malmö. Äktenskapet med Niklas rullar på och deras femtonårs bröllopsdag närmar sig. Plötsligt över en kväll förändras allting. Det som absolut inte får hända - händer. Niklas lämnar henne. Jessicas tillvaro krossas. Förbjudna känslor pyser fram och det blir allt svårare för Jessica att behålla hemligheten utan att bli avslöjad.

Livet blir aldrig som man tänkt är första delen i en trilogi. Feelgoodroman om hur livet obarmhärtigt och drastiskt kan förändras på några få sekunder. Men vad händer när mattan bokstavligen rycks undan fötterna? När hela ens liv krackelerar och bara känns som en enda stor bluff. Romanen handlar också om hur man samlar nya krafter och mod för att gå vidare. Långsamt förändras Jessicas prioriteringar om vad som är viktigt i livet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Livet blir aldrig som man tänkt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Banal och torftig
    -, 25 februari 2024

    Upplever berättelsen som ytlig och torftig. Tappade intresset efter ett kort tag. Även uppläsningen bidrog till den negativa helhetsupplevelsen.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anethe Bergendahl