5:e Moseboken (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (320.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Ingrid Bergman (del 1)
Inläsare
Kjell "Coach" Bengtsson
Utgivningsdatum
2018-01-16
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789188321183
5:e Moseboken (ljudbok)

5:e Moseboken Ljudbok

(48 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2018-01-16

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Nu i ny remastrad version!

Under en och samma natt blir två män nedslagna och svårt skadade på Andra Långgatan i Göteborg. En gata där strippklubbar trängs med restauranger och antikvitetsaffärer. Allt tyder på att det är samma gärningsman. Den ena mannen, en framgångsrik och känd börsprofil från Grebbestad, avlider av sina skador. Den andre mannen, en kantor från Bankeryd, övelever men vägrar svara på polisens frågor om varför han befann sig i Göteborg.


Kriminalkommissarie Ingrid Bergman och hennes team börjar utredningen. Det framkommer att ingen av männen rånades. Motivet till misshandeln gäckar polisen.

Utredningen växer sig allt större. Ingrid Bergman börja ana ett mönster och spåren leder henne in i en ljusskygg värld där det gäller att hålla tyst om det man vet.

5:e Moseboken är en bok om fanatism, dubbelspel och förföljelse. Det är den första fristående boken i serien om kriminalkommissarie Ingrid Bergman vid utredningsenhetens sektion för grova brott i Göteborg.

Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av 5:e Moseboken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mjukstart
    - (Hemma), 7 mars 2018

    Är inte riktigt klar med hela C Larssons serie om kommissarien Bergman. 5:e Moseboken är inte alls dålig, men böckerna blir både bättre och mer spännande, dessto längre in i serien man kommer.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Christina Larsson