Passionen har inga gränser (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (87.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Ingen har allt, alla har något (del 3)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2018-04-25
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789188321312
Passionen har inga gränser (ljudbok)

Passionen har inga gränser (ljudbok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-04-25
129
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 89 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 30 dagars fri lyssning

Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Efter den omtumlande, men framgångsrika auktionsresan till New York är systrarna Vera och Mimmi tillbaka i vardagen i stockholmsstadsdelen Aspudden och i second hand-butiken Syster Yster, men nu med pengar på fickan och ett helt annat självförtroende. Tack vare Margots fantastiska klädkreationer gjorde systrarna succé på andra sidan Atlanten och nu skapar hon nya kläder av gamla, med nyfunnen glöd och livslust!

80-plussaren Viola, som gav sig iväg på ett alldeles eget Amerika-äventyr, har lyckats få med sig sin ungdomskärlek Rick hem till Sverige, och det efterlängtade bröllopet närmar sig. Men Rick får ett ovälkommet besked från Staterna, och tvingas bege sig tillbaka. Innebär detta slutet på den spektakulära kärlekshistorien?

Medan Vera tycks vara nöjd med att lunka på i sina egna gamla fotspår, tar systern Mimmi tillfället i akt och iscensätter även en makeover av sin lägenhet. Sedan fattas bara någon att dela den med, Mimmi är förbaskat trött på att vara singel. Men är det någonstans kärleken tycks ha extra lätt att spira, så är det kring den lilla butiken Syster Yster ...

"Passionen har inga gränser" är den tredje delen i Eva Swedenmarks oemotståndliga serie om den något udda, men ack så charmiga, skara människor som sammanstrålar kring en second hand-butik och som är levande bevis på att livet inte är slut bara för att man nått pensionsåldern, snarare tvärtom.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Passionen har inga gränser. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Den var för kort! Vill läsa mer!
    Kim M. Kimselius, 4 juli 2018

    Jag älskar verkligen Eva Swedenmarks böcker. De känns lättskrivna, allt flyter på som om författaren har suttit i ett ständigt flöde av ord från första till sista.

    Det här är tredje boken om systrarna Vera och Mimmi och alla deras vänner som figurerar runt secondhandbutiken Syster Yster i Stockholms Aspudden. Bit för bit får vi lära känna vännerna allt mer, relationer knyts och bryts. Det är som en sann berättelse om livet, precis som i alla Eva Swedenmarks böcker.

    Det är en... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Passionen har inga gränser