Ränderna går aldrig ur ... (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
246
Utgivningsdatum
2016-06-17
Förlag
Nomen
Dimensioner
215 x 150 x 15 mm
Vikt
362 g
SAB
Lz Roslund, André
ISBN
9789188329769
Ränderna går aldrig ur ... (häftad)

Ränderna går aldrig ur ...

(4 röster)  |  Läs 4 recensioner
Häftad Svenska, 2016-06-17
231
 • Skickas inom 3-6 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
RÄNDERNA GÅR ALDRIG UR är en stark skildring om en ung killes liv, redan som 21-åring är han alkoholiserad och spelar bort sina sista hundralappar på roulett för att andra dagen begå bedrägerier.André lever ett vidlyftigt uteliv. Mer och mer tappar han fotfästet med det verkliga livet. Till sist lyckas ett större bedrägeri och en av Andrés vänner stjäl obetydligt från honom. André och vännen träffas för att göra upp och det slutar i ett brutalt mord.Vi får följa André på häktet och genom rättssalarna och på en mycket välorienterad resa genom kriminalvården och även då André friges efter nio långa år på anstalt. Detta är inte bara en bok om en ung människas liv, det är ett tidsdokument från 90-talet och fram till början av 2000-talet.André Roslund börjar om sitt liv i en liten småstad, men har ränderna lämnat honom?På min hemsida har jag mer material.www.andre-roslund.se
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Ränderna går aldrig ur ...
 2. +
 3. Friheten innanför murarna : texter från anstalten i Mariefred

De som köpt den här boken har ofta också köpt Friheten innanför murarna : texter från anstalt... av Magnus Utvik (häftad).

Köp båda 2 för 341 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Ränderna går aldrig ur .... Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Minst lika spännande.
  Tommy Jones, 5 juli 2020

  Minst lika spännande som Adhd-bedragaren som var den första boken jag läste och som jag var skeptisk till till en början. Men efter att ha gillar den så läste jag denna och gillade den minst lika mycket. Intressant liv den karln levt.

 2. Ränderna går aldrig ur
  Tiina Turunen , 2 februari 2020

  Sträckläste denna fantastiska skildring av en ung mans öde. Tack för inblicken i ditt liv. Skickar min bok vidare i min vänskapskrets.

 3. Gripande!
  Sarita Turunen , 24 januari 2020

  Författaren griper tag i en från första sidan. Det går inte att släppa ifrån sig boken innan sista sidan är läst. En berättelse som berör och dröjer sig kvar.

 4. Fantastisk bok
  Jacob o, 21 januari 2020

  Denna bok är en utmärkt skildring från en människas perspektiv och mycket intressant historia andre har verkligen lyckats med att få med allt från intressant bolagsaffärer till bolagsplundringar och även resan inom kriminalvården och även en inblick i hur Sverige förändrats ser fram emot att läsa adhd bedragarna

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av André Roslund