Ränderna går aldrig ur ... (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-07-05
Förlag
Nomen förlag
ISBN
9789188329912
Ränderna går aldrig ur ... (e-bok)

Ränderna går aldrig ur ... (e-bok)

E-bok (PDF), Svenska, 2016-07-05
89
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
RÄNDERNA GÅR ALDRIG UR är en stark skildring om en ung killes liv, redan som 21-åring är han alkoholiserad och spelar bort sina sista hundralappar på roulett för att andra dagen begå bedrägerier.

André lever ett vidlyftigt uteliv. Mer och mer tappar han fotfästet med det verkliga livet. Till sist lyckas ett större bedrägeri och en av Andrés vänner stjäl obetydligt från honom. André och vännen träffas för att göra upp och det slutar i ett brutalt mord.

Vi får följa André på häktet och genom rättssalarna och på en mycket välorienterad resa genom kriminalvården och även då André friges efter nio långa år på anstalt. Detta är inte bara en bok om en ung människas liv, det är ett tidsdokument från 90-talet och fram till början av 2000-talet.

André Roslund börjar om sitt liv i en liten småstad, men har ränderna lämnat honom?

På min hemsida har jag mer material.
www.andre-roslund.se
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av André Roslund

  • ADHD-bedragaren

    André Roslund

    André Roslund har just blivit frigiven från ett långt fängelsestraff när han startar sin nya verksamhet, en sajt med fokus på hans stora intresse: kultur. Vid sidan om det nya jobbet är han i hemlighet också djupt involverad i ekonomisk brottsligh...

  • Älsklingsgrabben

    André Roslund

    Åklagaren spände blicken i rättens ledamöter och yrkade på livstid. Mot sitt nekande dömdes André Roslund för mord. Efter att ha avtjänat halva straffet berättar han nu om tiden som kriminell och vägen som ledde dit, en väg där bedrägerier, krogbe...