Amatörernas afton (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
71
Utgivningsdatum
2004-10-01
Upplaga
1
Utmärkelser
Seriefrämjandets Urhundenpris för bästa svenska seriealbum.
Förlag
Optimal press
Illustratör/Fotograf
Anneli Furmark
Illustrationer
ill.
Dimensioner
245 x 175 x 15 mm
Vikt
380 g
SAB
Hci
ISBN
9789188334817
Amatörernas afton (inbunden)

Amatörernas afton

Inbunden, Svenska, 2004-10-01

Slutsåld

Amatörernas afton" handlar om några som inte kan bestämma sig. De misslyckas med att upprätthålla en professionell inställning. Ja, de faller hela tiden på mållinjen, för att de inte är tillräckligt professionella. Man skulle kunna kalla dem amatörer. Det är, bland andra, en flicka som vill veta hur man slutar tänka. Det är en man med för många erfarenheter. Sen finns det en kvinna som är en mamma men blir för kär. Det finns en som man kan se igenom, och en som måste visa upp sig ute i naturen. Vidare finns det en med jobbig röst som bränner sina skepp. Vet de sitt eget bästa?

En amatör är en älskare. Men det är också en som inte lever på det hon gör. Eller det hon brinner för.

Anneli Furmarks personliga betraktelser i serieform har mött stor uppskattning, inte minst i samband med debutboken "Labyrinterna och andra serier" som kom ut 2002.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Amatörernas afton

Övrig information

Anneli Furmarks personliga betraktelser i serieform har mött stor uppskattning, inte minst i samband med debutboken »Labyrinterna« (2002). I uppföljaren handlar många av serierna om konstens villkor. Resultatet har blivit sex stycken serienoveller om människor som ständigt misslyckas med att ha en professionell hållning till tillvaron.