Ett familjealbum (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
102
Utgivningsdatum
2005-04-01
Upplaga
1
Förlag
Optimal Press
Illustratör/Fotograf
Åsa Grennvall
Illustrationer
ill.
Dimensioner
175 x 248 x 15 mm
Vikt
500 g
SAB
Hci
ISBN
9789188334848
Ett familjealbum (inbunden)

Ett familjealbum

Inbunden, Svenska, 2005-04-01

Slutsåld

"Ett familjealbum" har blivit Åsa Grennvalls mest komplexa och analyserande bok hittills, då hon låter flera av berättelsens aktörer framträda med var sin version om situationen i en till synes vanlig familj. Ganska snart förstår läsaren dock att det finns komplicerade problem under ytan som det ogärna tas itu med. Man kan ana spår från Grennvalls uppskattade debut "Det känns som hundra år" (1999), men här gås det betydligt mer på djupet. Boken står inte "Sjunde våningen" (2002) efter i intensitet.

Åsa Grennvall (född 1973) är en av Sveriges mest uppmärksammade serieskapare. Bland hennes böcker märks "Sjunde våningen", som handlar om ett djävulskt förhållande och kvinnomisshandel.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Ett familjealbum

Övrig information

"Ett familjealbum" har blivit Åsa Grennvalls mest komplexa och analyseande bok hittills, då hon låter flera av berättelsens aktörer framträda med var sin version om situationen i en till synes vanlig familj. Ganska snart förstår läsaren dock att den finns komplicerade problem under ytan som det ogärna tas itu med.