Mountainbike kring Stockholm : upptäck de finaste stigarna - från Mälaröarnas kulturlandskap till Södertörns karga hällmarker (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
333
Utgivningsdatum
2017-06-13
Upplaga
2
Förlag
Calazo Förlag
Medarbetare
Olofsson, Richard (form) / Gooch, Aron (foto)
Dimensioner
180 x 130 x 20 mm
Vikt
498 g
SAB
Rbfa
ISBN
9789188335159
Mountainbike kring Stockholm : upptäck de finaste stigarna - från Mälaröarnas kulturlandskap till Södertörns karga hällmarker (häftad)

Mountainbike kring Stockholm : upptäck de finaste stigarna - från Mälaröarnas kulturlandskap till Södertörns karga hällmarker

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2017-06-13
339
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
I den här boken hittar du de bästa mountainbikestigarna kring Stockholm. Du får tips på allt från smultronställen precis utanför innerstaden till heldagsäventyr längre ut i länet. Ett helt kapitel vigs åt skogarna och hällmarkerna runt Hellasgården, som är ett stigområde i världsklass. Sedan Mountainbike kring Stockholm kom ut första gången 2012 har stigcykling fullkomligt exploderat i populäritet. Som en följd av den snabba utvecklingen är det här en fullständigt reviderad och uppdaterad bok som har växt med 60 procent. Elva nya turer har lagts till och många av de tidigare har skrivits om och fått nya bilder. Vissa av turerna i boken är lätta och passar dig som precis börjat cykla i skogen, medan andra turer är krävande även för rutinerade cyklister. Gemensamt för alla bokens turförslag är att de ämnar ge dig maximal cykelglädje och en härlig naturupplevelse bättre kondition får du av bara farten. Ha en fin tur! Författarna Aron Gooch och Kalle Bern har sammantaget mer än 30 års erfarenhet av stigcykling i skogarna runt Stockholm. Aron var tidigare chefredaktör för Sveriges största cykelcommunity Happyride.se och är även initiativtagare till Tisdagsrajd, som är en institution inom Svensk MTB. Kalle Bern är frilansjournalist som har arbetat inom cykelbranschen på olika sätt i många år, bland annat som chefredaktör på cykeltidningen Kadens.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mountainbike kring Stockholm : upptäck de finaste stigarna - från Mälaröarnas kulturlandskap till Södertörns karga hällmarker
  2. +
  3. Friluftsliv kring Umeå : turförslag för vandring, mountainbike, paddling, långfärdsskridsko och turskidåkning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Friluftsliv kring Umeå : turförslag för vandrin... av Josefin Lämås, Petter Lämås (häftad).

Köp båda 2 för 658 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mountainbike kring Stockholm : upptäck de finaste stigarna - från Mälaröarnas kulturlandskap till Södertörns karga hällmarker. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Inspiration till att upptäcka mera spår i Sthlm

    Bra tipps och förklaringar , fina bilder och bra spår kartor .
    Upptäck Stockholms MTB spår och stigar med hjälp av denna bok

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna