Bakom din rygg Limited Edition (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
414
Utgivningsdatum
2017-05-18
Upplaga
1
Förlag
Bookmark Förlag
Medarbetare
Sundberg, Maria (form)
Dimensioner
220 x 145 x 30 mm
Vikt
600 g
SAB
Hc
ISBN
9789188345967
Bakom din rygg Limited Edition (inbunden)

Bakom din rygg Limited Edition

(54 röster)  |  Läs 12 recensioner
Inbunden Svenska, 2017-05-18
97
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.

Sofie Sarenbrants nya thriller Bakom din rygg i Limited Edition - numrerad och signerad exklusiv utgåva! Specialutgåvan trycks i begränsad upplaga där varje exemplar är numrerat och signerat. Boken har en påkostad design med vackra silverdetaljer och innehåller nyskrivet extramaterial. Dessutom medföljer ett bokmärke.

Allt förändras när Angelina börjar jobba på Salong De Luca, Östermalms hetaste frisörsalong. Ägaren Stefano har bara ögon för henne och ser inte längre åt sin kollega Jenny. Driven av svartsjuka bestämmer sig Jenny för att ta reda på vem som döljer sig bakom Angelinas perfekta fasad.

Samtidigt hittas en av salongens kunder mördad, och det dröjer inte länge förrän ytterligare ett dödsfall sker. Under den välpolerade ytan utvecklas ett farligt psykologiskt spel som hotar att ödelägga liv. Misstankarna växer sig allt starkare, men sanningen avslöjas inte förrän det är alldeles för sent.

Bakom din rygg är den första fristående delen i en nervkittlande spänningstrilogi. Det är en klaustrofobisk skildring av svek, begär och lögner. Vad är du beredd att göra om du riskerar att förlora allt?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Bakom din rygg Limited Edition
 2. +
 3. Tiggaren

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tiggaren av Sofie Sarenbrant (inbunden).

Köp båda 2 för 157 kr

Kundrecensioner

Det finns 12 recensioner av Bakom din rygg Limited Edition. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Lättläst
  Susanne W, 5 juli 2019

  Första boken av Sofie Sarenbrant som jag läst. Hon fick mig lätt att vilja läsa hela boken på en gång. Spännande och inte allt för uppenbart vem som är "den onde". Bra upplägg med att följa tre olika personers tankar och göromål. Man kommer lätt in i deras olika personligheter.
  En perfekt semesterbok.

 2. Perfekt läsning
  Jonas, 11 september 2018

  Detta är min första bok av Sofie Sarenbrant, och hon lämnade mig inte besviken. Bakom din rygg handlar om de tre frisörerna Stefano (ägaren), Jenny och Angelina. Angelina är ny på salongen och Jenny känner sig hotad när hon gång efter annan visar att hon är bättre på som frisör. Jenny börjar nysta i Angelina förflutna och finner saker som skulle kunna stoppa Angelina från att bli Stefanos favorit. Dock gör Jenny en sak som kan förstöra även hennes karriär på salongen. Alla tre på salongen har... Läs hela recensionen

 3. Bra bok
  Hans, 1 februari 2018

  Sofie tycker jag är en av de bästa deckarförfattarna i Sverige. Hon skriver spännande men inte verklighetsfrämmande. Vacket okonstlat språk. Hennes hitills bästa bok, jag har läst hennes övriga böcker tidigar. Rekommenderas verkligen

 4. Sträckläsning!
  Misann, 25 augusti 2017

  Väldigt lättläst, korta kapitel, tre personers perspektiv. Bra upplägg! Spännande och man ville bara läsa klart för att se vad som händer...

 5. hårresande thriller
  Håkan Nordman, 21 juni 2017

  jag gillar upplägget att Sarenbrant hela boken växlar mellan 3 personers perspektiv och på så sätt bl a gör mej som läsare frustrerad om vad som hänt och vem som är skyldig. Ser fram emot del 2 och 3.

 6. En besvikelse.
  Erlanders (Årjäng), 15 juni 2017

  Sofie Sarenbrant blev med sina första böcker en av mina favoritförfattare, hade därför stora förväntningar på hennes nya bok, nu blev det tyvärr en stor besvikelse att läsa denna annorlunda skrivna bok, en riktig röra med korta/mycket korta avsnitt om bokens tre huvudpersoner, ingen riktigt sammanhängande story och långt under Sarenbrant's tidigare magnifika standard.

 7. Fantastisk
  Fanny Ahlkvist, 5 juni 2017

  Alltid älskat Sarenbrants böcker, så detta var inget undantag! Dessutom som den bokmal jag är så var det ju inte dumt att få en specialutgåva i samlingen! Älskar idén med silvriga sidor!

 8. Sommarens "Must Read"
  Michelle , 2 juni 2017

  Otroligt spännande och fängslande deckare. Såg länge framemot den nya boken av favoritförfatteren Sofie Sarenbrant och känner mig mer än nöjd. Love it!

 9. Ville ha mera spänning! Och mindre "tjafs"
  Martina , 1 juni 2017

  Jag hade väntat mig mera spänning, och flera händelser. I mellanåt är det lite utdraget. Och jag undrar om Tranebergsbron ligger i Stockholm?! Jag köpte specialutgåvan, och då förväntade jag mig en "tydligare" signering, än bara 5 bokstäver. (För ett högt pris, som boken kostade). Denna bok var inte lika spännande som, Emma Sköld, och jag blev lite besviken och hade hoppats på ett mera överraskande avslut!

 10. Spännande
  Helena Torstensson, 31 maj 2017

  Ytterligare en mycket bra bok av Sofie Sarenbrant.
  Spännande och dessutom lättläst.
  Rekommenderar den verkligen till alla som gillar deckare.

 11. Spännande.
  Ruth Lindberg, 31 maj 2017

  Formatet var inte riktigt lättläst, då varje kapitel handlade om en person. Innehåller var annars spännande. Annars var det fint omslag m m.

 12. Recension av jonssonsbookworld.blogg.se

  Bakom din rygg är uppbyggd på ett annorlunda sätt än vad jag läst tidigare, vi får turas om att följa Angelina, Jenny och Stefano ur deras olika perspektiv på livet och vardagen. Det är redan från början och genom hela boken en ständig spänning som ligger i luften och det får mig som läsare att hela tiden läsa vidare och vilja veta vad nästa händelse ska vara. Det är en härlig trio av karaktärer och ganska snabbt blir Angelina min favorit (Även om jag inte kan låta bli att sakna Emma Sköld li... Läs hela recensionen

Visa alla 12 recensioner

Fler böcker av Sofie Sarenbrant

Bokvideo