Bakom din rygg Limited Edition (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-05-18
Förlag
Bookmark Förlag
Dimensioner
220 x 145 x 30 mm
Vikt
600 g
ISBN
9789188345967

Bakom din rygg Limited Edition

(40 röster)  |  Läs 9 recensioner
Inbunden, Svenska, 2017-05-18
225 kr
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.

Sofie Sarenbrants nya thriller Bakom din rygg i Limited Edition - numrerad och signerad exklusiv utgåva! Specialutgåvan trycks i begränsad upplaga där varje exemplar är numrerat och signerat. Boken har en påkostad design med vackra silverdetaljer och innehåller nyskrivet extramaterial. Dessutom medföljer ett bokmärke.

Allt förändras när Angelina börjar jobba på Salong De Luca, Östermalms hetaste frisörsalong. Ägaren Stefano har bara ögon för henne och ser inte längre åt sin kollega Jenny. Driven av svartsjuka bestämmer sig Jenny för att ta reda på vem som döljer sig bakom Angelinas perfekta fasad.

Samtidigt hittas en av salongens kunder mördad, och det dröjer inte länge förrän ytterligare ett dödsfall sker. Under den välpolerade ytan utvecklas ett farligt psykologiskt spel som hotar att ödelägga liv. Misstankarna växer sig allt starkare, men sanningen avslöjas inte förrän det är alldeles för sent.

Bakom din rygg är den första fristående delen i en nervkittlande spänningstrilogi. Det är en klaustrofobisk skildring av svek, begär och lögner. Vad är du beredd att göra om du riskerar att förlora allt?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Bakom din rygg Limited Edition
 2. +
 3. Bakom din rygg

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bakom din rygg av Sofie Sarenbrant (inbunden).

Köp båda 2 för 354 kr

Kundrecensioner

Det finns 9 recensioner av Bakom din rygg Limited Edition. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Sträckläsning!
  Misann, 25 augusti 2017

  Väldigt lättläst, korta kapitel, tre personers perspektiv. Bra upplägg! Spännande och man ville bara läsa klart för att se vad som händer...

 2. hårresande thriller
  Håkan Nordman, 21 juni 2017

  jag gillar upplägget att Sarenbrant hela boken växlar mellan 3 personers perspektiv och på så sätt bl a gör mej som läsare frustrerad om vad som hänt och vem som är skyldig. Ser fram emot del 2 och 3.

 3. En besvikelse.
  Erlanders (Årjäng), 15 juni 2017

  Sofie Sarenbrant blev med sina första böcker en av mina favoritförfattare, hade därför stora förväntningar på hennes nya bok, nu blev det tyvärr en stor besvikelse att läsa denna annorlunda skrivna bok, en riktig röra med korta/mycket korta avsnitt om bokens tre huvudpersoner, ingen riktigt sammanhängande story och långt under Sarenbrant's tidigare magnifika standard.

 4. Fantastisk
  Fanny Ahlkvist, 5 juni 2017

  Alltid älskat Sarenbrants böcker, så detta var inget undantag! Dessutom som den bokmal jag är så var det ju inte dumt att få en specialutgåva i samlingen! Älskar idén med silvriga sidor!

 5. Sommarens "Must Read"
  Michelle , 2 juni 2017

  Otroligt spännande och fängslande deckare. Såg länge framemot den nya boken av favoritförfatteren Sofie Sarenbrant och känner mig mer än nöjd. Love it!

 6. Ville ha mera spänning! Och mindre "tjafs"
  Martina , 1 juni 2017

  Jag hade väntat mig mera spänning, och flera händelser. I mellanåt är det lite utdraget. Och jag undrar om Tranebergsbron ligger i Stockholm?! Jag köpte specialutgåvan, och då förväntade jag mig en "tydligare" signering, än bara 5 bokstäver. (För ett högt pris, som boken kostade). Denna bok var inte lika spännande som, Emma Sköld, och jag blev lite besviken och hade hoppats på ett mera överraskande avslut!

 7. Spännande
  Helena Torstensson, 31 maj 2017

  Ytterligare en mycket bra bok av Sofie Sarenbrant.
  Spännande och dessutom lättläst.
  Rekommenderar den verkligen till alla som gillar deckare.

 8. Spännande.
  Ruth Lindberg, 31 maj 2017

  Formatet var inte riktigt lättläst, då varje kapitel handlade om en person. Innehåller var annars spännande. Annars var det fint omslag m m.

 9. Recension av jonssonsbookworld.blogg.se

  Bakom din rygg är uppbyggd på ett annorlunda sätt än vad jag läst tidigare, vi får turas om att följa Angelina, Jenny och Stefano ur deras olika perspektiv på livet och vardagen. Det är redan från början och genom hela boken en ständig spänning som ligger i luften och det får mig som läsare att hela tiden läsa vidare och vilja veta vad nästa händelse ska vara. Det är en härlig trio av karaktärer och ganska snabbt blir Angelina min favorit (Även om jag inte kan låta bli att sakna Emma Sköld li... Läs hela recensionen

Visa alla 9 recensioner

Bloggat om Bakom din rygg Limited Edition

Bokvideo