Tarot : Den Inre Världsomseglingen (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
216
Utgivningsdatum
1996-01-01
Upplaga
8
Förlag
Solrosens förlag AB
Illustrationer
ill.
Dimensioner
194 x 109 x 10 mm
Vikt
260 g
SAB
Blc,Bl
ISBN
9789188362018
Tarot : Den Inre Världsomseglingen (häftad)

Tarot : Den Inre Världsomseglingen

Häftad Svenska, 1996-01-01

Slutsåld

En omtyckt introduktion och vägledning till tarotkortens mytomspunna värld och symbolspråk. 25 sv/v foton och 85 tarotkort avbildade i sv/v. Den här boken, som vänder sig till både nybörjare och mer insatta, är en introduktion och vägledning till tarotkortens mytomspunna värld. Tarotleken kan sägas utgöra ett slags samlad levnadsvisdom. Varje kort i den Stora Arkanan motsvarar ett utvecklingsstadium i det mänskliga medvetandet.

Tarotkorten talar ett symboliskt språk som kan förstås av vårt inre. När vi använder korten aktiveras intuitionen - den inre rösten. På så vis kan vi uppnå ökad självkännedom och större helhet. Mötet med korten sätter igång processer som kan få oss att handla mer medvetet än tidigare och börja se oss själva och våra medmänniskor som vi egentligen är, bortom missuppfattningar och negativitet.

Tarotkorten hjälper oss att gå in under ytan och hitta nya sammanhang som tidigare varit blockerade. De ger oss insikter att hitta själva kärnan i olika frågor men också lösningar och utvägar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Thomas Jönsson

  • Stjärntecknens visdom

    Thomas Jönsson

    Visste du att vi bär alla tolv stjärntecken inom oss och att de har starka samband med årstiderna? Varje tecken och varje årstid bär på sin egen visdom och vi präglas alla av arketyperna bakom de tolv tecknen, oavsett vilket av dem vi är födda i. ...

Övrig information

Thomas Jönsson ger privat vägledning och håller kurser och föreläsningar om tarot, astrologi och andra livsåskådningsfrågor.