Jung och astrologin (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
182
Utgivningsdatum
1993-01-01
Upplaga
1
Förlag
Solrosens förlag
Illustrationer
ill.
Dimensioner
210 x 143 x 12 mm
Vikt
320 g
SAB
Bl,Do,Docbc,Blca
ISBN
9789188362025
Jung och astrologin (inbunden)

Jung och astrologin

Inbunden Svenska, 1993-01-01

Slutsåld

En introduktion till Jungs psykologi och astrologins symbolvärld samt kopplingen mellan dem båda. Boken vänder sig till alla som vill öka sin självkännedom och finna vägen till sin egen inre myt. Den jungianska psykologins adelsmärke - insikten om mytens, sagans och symbolernas förvandlande kraft - lyfter vår förståelse av den astrologiska traditionen till ett högre plan. De astrologiska symbolerna talar sagans språk och sagor är dramatiserad psykologi. Och det är just sagan, inte den sönderdelande logiken, som låter oss komma i kontakt med livets och människans djupare hemligheter. I boken återfinns en unik genomgång av Jungs eget horoskop, ett helt kapitel om Vattumannens tidsålder samt den mest omfattande förteckning över jungiansk och astrologisk facklitteratur som finns tillgänglig på svenska.

Boken vänder sig till dig som vill öka din självkännedom och finna vägen till din egen inre myt. Det är en sann sagobok för sökare.

Hans Ljungqvist är utbildad psykolog. Han arbetar vid sidan av privata konsultationer med seminarier och föreläsningar kring jungiansk psykologi och därtill orienterade ämnen, gentemot personalgrupper, vårdpersonal och inom olika utbildningar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Jung och astrologin