Meditationens Sång : Om Meditation, Relationer Och Andlig Kreativitet (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
215
Utgivningsdatum
2001-10-01
Upplaga
1
Förlag
Solrosens förlag AB
Dimensioner
215 x 153 x 17 mm
Vikt
350 g
SAB
Dokb
ISBN
9789188362230

Meditationens Sång : Om Meditation, Relationer Och Andlig Kreativitet

Inbunden,  Svenska, 2001-10-01
141
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Denna bok handlar om medvetenhetens konst. Det genomgående temat är hur det inre varandet, den meditativa kvaliteten inom oss, den inre källan till kärlek och sanning, relaterar till personlig och andlig utveckling, till relationer med andra människor, till andlig kreativitet och till livet självt.

Boken, som erbjuder nycklar till andlig mognad, bygger på en sammanställning av svar på frågor från sökare på Gitens Värld - Personlig & Andlig Utveckling på internet. De är ordnade så att de bildar en vägkarta över hela den inre resan mot andligt uppvaknande. Boken är en inbjudan att utveckla den närvaro och det subtila lyssnande som behövs för att höra Meditationens Sång. Dess olika teman varvas också med konkreta praktiska övningar.

Swami Dhyan Giten är utbildad både inom modern psykologi och klassiska österländska metoder för medvetenhet och meditation i USA, Italien, Sverige och Indien. Han har 21 års erfarenhet av individuell vägledning och av undervisning i medvetenhet, meditation, intuition, relationer, healing, kommunikation och kreativitet samt av att undervisa terapeuter, lärare och konsulter i den terapeutiska processens komponenter baserad på medvetenhet. Att måla är också ett av hans kreativa uttryckssätt för att gestalta meditationens inre sång i yttre form. Hans meditativa konst är internationellt uppmärksammad och representerad på The World Artist Directory of Accomplished Artists.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Meditationens Sång : Om Meditation, Relationer Och Andlig Kreativitet
  2. +
  3. Jag har testat allt : en guide till att tappa fett och forma kroppen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag har testat allt : en guide till att tappa f... av David Haroun (inbunden).

Köp båda 2 för 380 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »