Tidsresa till ursprunget och framtiden (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
256
Utgivningsdatum
2005-04-01
Upplaga
1
Förlag
Solrosens förlag
Dimensioner
140 x 215 x 20 mm
Vikt
280 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789188362308
Tidsresa till ursprunget och framtiden (kartonnage)

Tidsresa till ursprunget och framtiden

(9 röster)  |  Läs 3 recensioner
Kartonnage Svenska, 2005-04-01
149
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Tidsresa till ursprunget och framtiden är en fristående fortsättning till På änglavingar, som kom ut på Solrosens Förlag 1998. Om den sistnämnda boken handlar om vad som händer oss efter döden, så handlar den här boken om varifrån människan kommer och vad som ska hända med jorden och mänskligheten när vi gått igenom den Stora Porten, blivit klokare och fått ett högre medvetande.

På sitt eget speciella sätt fortsätter Jan Fridegård via sitt skrivarmedium Mariana Stjerna att berätta om sina uppdrag och äventyr på andra sidan. Den här gången får han göra e n tidsresa långt utanför vårt eget universum: Det är dags för dig att inte bara besöka främmande planeter eller delar av vårt oändliga vara. Du ska få resa in i vad man skulle kunna kalla för framtiden? Det blir en mystisk resa över alla gränser - då menar jag tekniskt utförbara gränser sett ur mänsklig synpunkt. Nu får du kasta av dig alla fördomar och ta på dig en skimrande klädnad, som för dig in i något du i dina vildaste drömmar aldrig kunnat föreställa dig, sa Mästaren Melchisedek när han informerade om uppdraget. Den här resan är en lärdom om vad kosmos egentligen är, fortsatte han, eller den ursprungliga kosmo login, om du tycker det låter bättre. Vi får bland annat följa med till ett av de sju Superuniversum som roterar runt ett statiskt Centralt Universum och göra besök hos bl.a. följande ursprungsfolk: mayaindianerna, maorierna, inkafolket, aztekerna, sumererna, inuiterna, zuluerna, etruskerna och baskerna, som alla har funnits eller fortfarande finns representerade på jorden. Boken avslutar med ett besök hos Centrala Rasen och Vingmakarna, som lever i ett paradis utan våld, kvinnomisshan del, maktbegär och girighet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Tidsresa till ursprunget och framtiden
 2. +
 3. Det osynliga folket : i naturens magiska värld

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det osynliga folket : i naturens magiska värld av Mariana Stjerna (inbunden).

Köp båda 2 för 308 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Tidsresa till ursprunget och framtiden. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Livets ursprung och universum bortom vårt förstånd
  Nils Göran Andersson, 13 december 2017

  Mycket bra bok för den som vill ha tankar om Livet, vårt ursprung och universum!
  Var står mänskligheten i universum finns det något mer ELLER är vi ensam !?

 2. INTRESSANT!
  Eva Darefors, 9 april 2015

  Att få vetskap om de olika raserna i jordens långa historia och kanske läsa lite mellan raderna för att förstå hur det blev som det blev med oss människor, krig som pågår i decennier, varför vissa är hatade och andra älskade m.m. Eva

 3. En mycket intressant och även en spännande bok, och...
  Marianne , 19 oktober 2013

  En mycket intressant och även en spännande bok, och mycket tänkvärd. Ännu en bok som visar att det finns mer i universum, än dagens människor tror. En mycket bra författare.

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Tidsresa till ursprunget och framtiden

Övrig information

Tidsresa till ursprunget och framtiden är en fristående fortsättning till På änglavingar, som kom ut på Solrosens Förlag 1998. Om den sistnämnda boken handlar om vad som händer oss efter döden, så handlar den här boken om varifrån människan kommer och vad som ska hända med jorden och mänskligheten när vi gått igenom den Stora Porten, blivit klokare och fått ett högre medvetande.
På sitt eget speciella sätt fortsätter Jan Fridegård via sitt skrivarmedium Mariana Stjerna att berätta om sina uppdrag och äventyr på andra sidan. Den här gången får han göra en tidsresa långt utanför vårt eget universum:

"Det är dags för dig att inte bara besöka främmande planeter eller delar av vårt oändliga vara. Du ska få resa in i vad man skulle kunna kalla för framtiden... Det blir en mystisk resa över alla gränser - då menar jag tekniskt utförbara gränser sett ur mänsklig synpunkt. Nu får du kasta av dig alla fördomar och ta på dig en skimrande klädnad, som för dig in i något du i dina vildaste drömmar aldrig kunnat föreställa dig", sa Mästaren Melchisedek när han informerade om uppdraget. "Den här resan är en lärdom om vad kosmos egentligen är", fortsatte han, "eller den ursprungliga kosmologin, om du tycker det låter bättre."

Vi får bland annat följa med till ett av de sju Superuniversum som roterar runt ett statiskt Centralt Universum och göra besök hos bl.a. följande ursprungsfolk: mayaindianerna, maorierna, inkafolket, aztekerna, sumererna, inuiterna, zuluerna, etruskerna och baskerna, som alla har funnits eller fortfarande finns representerade på jorden. Boken avslutar med ett besök hos Centrala Rasen och Vingmakarna, som lever i ett paradis utan våld, kvinnomisshandel, maktbegär och girighet...