Graalens gåta : Jesus och Maria Magdalena ur ett nytt perspektiv (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
256
Utgivningsdatum
2005-09-01
Upplaga
1
Förlag
Solrosens förlag
Illustrationer
3 vartvita foton, 3 svartvita kartor
Dimensioner
210 x 140 x 20 mm
Vikt
340 g
SAB
Ccda
ISBN
9789188362322

Graalens gåta : Jesus och Maria Magdalena ur ett nytt perspektiv

(10 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2005-09-01
159
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Stämmer verkligen det som står i da Vinci-koden om Jesus och Maria Magdalena? Var de ett kärlekspar och fick de barn tillsammans? Dog Jesus på korset eller ej? Och hur var det med den obefläckade avlelsen? Varför togs reinkarnationsläran bort på prästmötet i Konstantinopel på 500-talet? Vilken funktion hade Graalen och samlade verkligen Josef av Arimatea upp Jesu blod i den vid korsfästelsen? Var finns Graalen nu och vilken mission är det tänkt att den ska fylla för mänskligheten en dag? Vem var egentligen Maria Magdalena, en hora eller ett helgon? Eller var hon i själva verket kvinnofrigörelsens moder?

Svar på bland annat dessa frågor får du i den här boken, som ger en helt ny version av Jesu liv och vad som skedde under biblisk tid. Författarens andliga kontakt har fått göra besök i den här tiden och har häpnadsväckande saker att berätta för sitt skrivarmedium. Det är dags att Sanningen uppenbaras sådan den har förmedlats till dem som velat lyssna. Men det är läsarens sak att framför allt lyssna till sin egen inre Sanning, som finns förborgad i hans eller hennes hjärta.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Graalens gåta : Jesus och Maria Magdalena ur ett nytt perspektiv
  2. +
  3. Det osynliga folket : i naturens magiska värld

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det osynliga folket : i naturens magiska värld av Mariana Stjerna (inbunden).

Köp båda 2 för 324 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Graalens gåta : Jesus och Maria Magdalena ur ett nytt perspektiv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Graalens gåta är en fantastisk bok
    Sabina Håve, 14 april 2016

    Den är helt fantastisk. Bland de bästa böcker jag läst. Otroligt innehåll. Och den bör få stort utrymme i annonseringen. Jag visste mycket om hur kyrkan lurat oss angående Jesu liv och gärningar, och hur hela historien blivit omskriven, men här får man svaret på alla frågorna.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mariana Stjerna

Övrig information

Mariana Stjerna har skrivit flera böcker inom ämnesområdet, bl.a.Kosmiska äventyr, Vad händer efter döden, mamma? och På änglavingar på Solrosens Förlag.