Pengaflöde och andlig energi : en väg till självförsörjning (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2007-08-01
Förlag
Solrosens förlag
Medarbetare
Lindström, Åke (form)
Dimensioner
210 x 140 x 10 mm
Vikt
220 g
SAB
Qa,Dok
ISBN
9789188362353
Pengaflöde och andlig energi : en väg till självförsörjning (kartonnage)

Pengaflöde och andlig energi : en väg till självförsörjning

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Kartonnage Svenska, 2007-08-01
117
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Den här boken handlar om hur vi kan lämna det egoistiska synsättet och istället ta till oss ett andligt kärleksperspektiv. Detta får vittgående, positiva konsekvenser på både det personliga och det globala planet.

Genom ett antal inspirerande betraktelser låter Robert Hjalmarsson, en nationalekonom som tänkt om, läsaren följa med på en andlig upptäcktsfärd. Han ger dig inte alltid färdiga lösningar men presenterar nya sätt att se på din ekonomi, jordens resurser och mänsklighetens utveckling.
Förhoppningsvis kan detta perspektiv bidra till att vi hittar fram till en sund och balanserad ekonomi, där pengarna flödar i samklang med den andliga energin och där vi inte längre förbrukar jordens resurser på ett för miljön ohållbart sätt.

Om författaren:
Robert Hjalmarsson är nationalekonom och har tidigare arbetat som lärare i ekologisk ekonomi. Idag ägnar han sig bland annat åt att hålla kurser i andlig och personlig utveckling tillsammans med sin hustru.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Pengaflöde och andlig energi : en väg till självförsörjning
  2. +
  3. Horisonten finns alltid kvar : om det bortglömda omdömet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Horisonten finns alltid kvar : om det bortglömd... av Jonna Bornemark (inbunden).

Köp båda 2 för 297 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Pengaflöde och andlig energi : en väg till självförsörjning. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En viktig bok!
    Gunilla , 25 juni 2014

    Att allt är energi så även pengar har jag lärt mig av denna bok. Och att min inställning till pengar spelar stor roll för hur rik, eller fattig, jag upplever mig vara. Detta är en trovärdig och lättläst bok som är skriven av en klok och påläst författare. Jag rekommenderar den gärna till alla jag känner och jag hoppas att författaren kommer att utveckla sina tankar fram över i en ny bok ... för det han skriver är viktigt!

Visa alla 1 recensioner