Kärlekens nya evangelium : om Andens vägledning och egots död (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
282
Utgivningsdatum
2017-10-02
Upplaga
1
Förlag
Solrosens förlag
Medarbetare
Branzell, Gunnel (form)
Dimensioner
216 x 145 x 23 mm
Vikt
425 g
SAB
Cm.02
ISBN
9789188362643

Kärlekens nya evangelium : om Andens vägledning och egots död

Kartonnage,  Svenska, 2017-10-02
182
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Boken bygger på en andlig undervisning som Rose Öfverberg fått av ärkeängel Uriel, och som i början var riktad enbart till henne och Gunilla Boman. Den har förmedlats i form av diktamen till Rose, som är andligt medial.

Författarnas uppgift har varit att skriva ner viktiga händelser i sina liv som haft avgörande betydelse för deras personliga och andliga utveckling, men också att berätta om hur de har tagit emot, omsatt och använt sig av de minst sagt omvälvande livskunskaper och insikter som Uriel förmedlat genom Rose.

Uriels undervisning finns i andra delen av boken under rubriken Ordförklaringar och nyckelbegrepp från A till Ö, där materialet har sammanställts och strukturerats av Gunilla Boman.

Så här säger författarna själva om bokens innehåll: "Utan att överdriva har den undervisning vi fått totalt vänt upp och ner på våra inre liv och våra trosföreställningar. Den har tillika förändrat oss på djupet som människor och vi känner numera en inre frid som vi inte känt förut. Ingenting är nämligen som vi tror, snarare är det precis tvärtom ...

Vi gör inte gällande någon definitiv sanning, vi berättar bara vad vi fått erfara och lärt oss, och hur våra handlingar lett oss till mer frid och glädje."

Utdrag ur boken:

Ur Rose Öfverbergs livshistoria:

Vad Uriel lärt mig och förklarat
Första mötet med Uriel

När Uriel kom in i mitt liv befann jag mig i ett ingenmansland dvs. jag var helt nollställd. Jag var väldigt harmonisk och lugn. Min ålder gjorde att jag kunde slappna av, och jag tyckte att jag hade klarat många prövningar på ett bra sätt och utvecklat mig själv. Jag var öppen för allt men förväntade mig inget. Jag kände en stark, varm närvaro och glädje där jag satt och tittade ut på solnedgången.

Så hör jag rösten som ber mig att skriva ner det jag hör. När jag skrivit ner de första sidorna var jag helt slut men glad. Sen kom jag att vakna nästan varje natt eller tidig morgon i flera år, för att skriva ner meddelanden från Uriel. Jag hade fått något som fyllde mitt hjärta helt och fullt.

Jag kom nu att få undervisning om saker hos mig som fortfarande hindrade min frid. Jag trodde jag funnit friden men nej, det fanns mer kvar att "bränna bort", som Uriel kallade det. Nu kom en mycket omvälvande tid. Jag fick gå igenom hårt arbete. Märkte att mitt ego gjorde motstånd. Jag grät och skrattade om vartannat och hamnade sen i en lättare depression. Jag var strålande lycklig, men även nedstämd, förvirrad, arg. Ja, alla känslor i mitt ego dansade runt och ville ta uppmärksamheten från mitt genomgripande och renande arbete tillsammans med denna ängel, som kallade sig Uriel.

Jag kom nu att under en längre tid möta det fördolda i mitt ljusego såväl som mitt mörkerego. Allt blev mycket tydligt med denna fantastiska vägledning. Jag tyckte samtidigt det var underligt att lilla jag fick ta emot allt detta. Jag frågade Uriel varför, då kom svaret: "För att du vill och är mogen." Ja, jag ville verkligen finna den inre friden, en frid som fungerar i alla stormar. Jag kom att bli mycket tacksam även om det var oerhört slitigt, speciellt i inledningsskedet.

Ur Gunilla Bomans livshistoria:

Hur jag upplevt Uriels undervisning
Att gå i egen kraft (= kan själv)

Det har jag gjort hela livet, eftersom jag tog för givet att man skulle göra det. Vad har vi annars fått vår fria vilja och vår kraft till? Fram till för något år sen, när polletten äntligen trillade ner. Nu vet jag att det var fel, även om jag oftast använt min fria vilja i gott syfte, dvs. genom egot i ljussjälen. Jag har, och har nog alltid haft, en stark vilja och kunnat agera och manifestera även om jag varit skraj och ute på hal is, och det är bra, men jag har använt den fel, säger Uriel, eftersom jag inte låtit Anden vägleda mig vid alla tillfä
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Kärlekens nya evangelium : om Andens vägledning och egots död
 2. +
 3. Allt jag fått lära mig

De som köpt den här boken har ofta också köpt Allt jag fått lära mig av Tara Westover (pocket).

Köp båda 2 för 261 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

 • Huskurer och helhetsterapi

  Gunilla Boman

  Boken, handlar om att hitta "nya" vägar till hälsa, balans och harmoni, eller helt enklet att börja leva enligt naturlagarna igen, så som människor gjorde förr. Den bygger på 27 intervjuer om bl.a. luften, vattnet, jorden, osynliga störningsfält, ...

 • Hälsokostlexikon med grundrecept

  Gunilla Boman

  Nu finns äntligen Hälsokostlexikon i en ny, reviderad och uppdaterad utgåva. Boken innehåller ca 1 200 uppslagsord om frukter, bär, grönsaker, rotfrukter, baljväxter, fullkorns- och mjölkprodukter, hälsolivsmedel, näringsämnen, örter, naturläkemed...