En känsla av mig (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Mindfulness för barn (del 1)
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
25
Utgivningsdatum
2018-03-13
Upplaga
1
Förlag
Ehrlin Publishing
Medarbetare
Lundback, Johan (form)
Illustratör/Fotograf
Caroline Midbeck
Dimensioner
205 x 205 x 5 mm
Vikt
235 g
SAB
uDokba,uRai
ISBN
9789188375186
En känsla av mig (inbunden)

En känsla av mig

(4 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2018-03-13

Slutsåld

Hur känns det att bli kittlad under fötterna? Varför är man arg ibland? Och hur låter det när man håller för öronen och andas djupt?

En känsla av mig låter ditt barn upptäcka sin kropp och lära känna sig själv. Genom öppna frågor skapas tid för reflektion som stärker barnets självkänsla och ger verktyg för att hitta ett inre lugn. Inspirerad av mindfulness och yoga öppnar boken upp för fysiska och sinnliga upplevelser där både du och barnet har möjlighet att komma i närmare kontakt med er själva.

Anna Bjärkvik är yogainstruktör och entreprenör. Hon upplevde som barn att vuxna sällan var intresserade av att prata om livet, kroppen och jaget. När hon själv blev mamma föddes också en drivkraft att hjälpa både stora och små att lära känna sitt inre barn.

Bokens finstämda illustrationer är gjorda av konstnären Caroline Midbeck.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av En känsla av mig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Sinnesro och reflektion för såväl stor som liten
  -, 26 mars 2019

  Den beskrivs som en mindfulnessbok för barn, och det är också känslan som genomsyrar den. Men den är så mycket mer tycker jag. Den utgör är ett fint underlag till samtal om mycket som rör kropp och själ, livsåskådning och så väl lätta som djupa tankar.
  I mitt tycke är det inte en "läsa från pärm till pärm-bok", utan snarare att man fördjupar sig kring något eller några uppslag åt gången. Några uppslag är sammanlänkade, andra väsensskilda. Den mjuka framtoningen var som balsam för min sjä... Läs hela recensionen

 2. Magi i ord och bild
  Pappa Tobias , 31 januari 2019

  Boken leker med få meningar av kärlek och illustrationer som trollbinder ögonen och låter fantasin ta fart. Förutom det. En viktig bok. En känsloviktig bok om närvaro och kärlek i sin allra enklaste form där man upptäcker kropp och känsla med lekfulla och enkla övningar som är kul att göra tillsammans.
  Full pott!

 3. Fin bok med potential!

  "En känsla av mig" är en mindfullness-bok för barn - ett ämne som många i dagens samhälle glömmer bort att prioritera och förmodligen glömmer att behandla med sina barn. Boken har en blandning av mindfullness, reflekterande öppna frågor och vissa yoga-positioner introduceras.
  Det är fint att se hur samspelta text och illustrationer är vilket gör att boken förmedlar ett lugn som också känns viktigt att spinna vidare på genom att t.ex. även ha en lugn omgivning vid läsandet. Jag skulle g... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Anna Bjärkvik

 • En del av allt: mindfulness för barn

  Anna Bjärkvik

  Tänker du att mindfulness och reflektion kring sin plats i universum bara passar sig för vuxna? Tänk om! "En del av allt: mindfulness för barn" introducerar de små för sinnliga upplevelser som utvidgar medvetandet. Boken innehåller konkreta övning...

 • Det som känns: mindfulness för barn

  Anna Bjärkvik

  Hur känns det egentligen i kroppen när det pirrar? När det kittlas? Eller när hjärtan bultar extra snabbt? Eller när du släpper ut känslorna genom att skratta eller gråta? I "Det som känns: mindfulness för barn", en del i Anna Bjärkviks reflektiva...