Modiga Morris : En vecka upp och ner (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
36
Utgivningsdatum
2018-04-25
Upplaga
1
Förlag
Ehrlin Publishing
Medarbetare
Vintrafors, Katarina (form)
Illustratör/Fotograf
Katarina Vintrafors
Dimensioner
289 x 227 x 8 mm
Vikt
437 g
SAB
Hcf
ISBN
9789188375216

Modiga Morris : En vecka upp och ner

(13 röster)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2018-04-25
186
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En mental första hjälpen för ditt barn!

Morris är en helt vanlig pojke. Han tycker om att klättra i träd, cykla och leka med vänner. Hans familj har precis flyttat till en ny stad och den första veckan får Morris uppleva många nya känslor som han aldrig känt förut veckan blir helt upp och ner! Som tur är har han personer i sin närhet som hjälper honom att hantera de nya känslorna. Morris lär sig hur han kan tänka för att handskas med känslor som saknad, smärta och rädsla.

Modiga Morris En vecka upp och ner är ingen vanlig bok. Inspirerad av beteendepsykologi och påverkande kommunikation har författaren utformat en berättelse som ger ditt barn verktyg för att lättare hantera jobbiga situationer i vardagen. Många gånger kan det vara svårt att veta hur man som vuxen ska kommunicera med ett barn som till exempel ramlar och slår sig, är mörkrädd eller inte vill äta en viss sorts mat. Den här boken ger inte bara barnet en förebild i Modiga Morris, utan hjälper också dig som vuxen med tips på hur du kan prata med barnet och vägleda det till ett mer positivt känsloläge i svåra situationer.

Författaren Carl-Johan Forssén Ehrlin slog igenom med den innovativa, sövande barnboken Kaninen som så gärna ville somna som toppat bästsäljarlistor världen över. Med sin bakgrund som beteendevetare och utbildare drivs han av att skriva böcker som kan lösa vardagliga problem och skapa förändring i människors liv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Modiga Morris : En vecka upp och ner
  2. +
  3. Läs pysselbok : öva på att läsa och skriva

De som köpt den här boken har ofta också köpt Läs pysselbok : öva på att läsa och skriva av Katarina Kuick (häftad).

Köp båda 2 för 265 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Modiga Morris : En vecka upp och ner. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Modiga Morris
    Oldemor, 7 maj 2018

    Vi har precis börjat läsa boken men redan i inledningen visas en i grunden tuff kille som behöver hjälp med att tackla händelser i omvärlden. Och vi vuxna får stöd i hur man på ett, oftast, enkelt sätt kan avdramatisera problemet och vända tankemönster. Perfekt för 4-6 åringar.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Carl-Johan Forssén Ehrlin