Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-11-05
Förlag
Ehrlin Publishing AB
ISBN
9789188375377
Perimenopower : hitta din superkraft när hormonerna svänger (e-bok)

Perimenopower : hitta din superkraft när hormonerna svänger (e-bok)

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-11-05
79
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Sömnlös, svettig och sänkt?

Kanske svettas du på nätterna trots att du har ett svalt sovrum eller känner dig nedstämd utan anledning. Kanske har du svårt att sova trots att du är helt utmattad. Är du dessutom knappt 40 år är det troligt att du varken kan eller vill koppla ihop dina symptom med att din mens ska upphöra.

PERIMENOPOWER är till för dig som har börjat få konstiga symptom med sömnen, humöret och kroppen. Här får du de bästa tipsen för att kunna bli utsövd, fräsch och på bra humör. Läs om bland annat sovyoga, naturläkemedel, träning, kost och inte minst hormonet östrogen. Allt för att du ska upptäcka din kvinnliga superkraft när hormonerna svänger - din perimenopower!

"Varenda 40-åring i hela världen behöver den här boken."

"Den här boken lär mig så mycket om saker som jag inte hade någon aning om. Nu känner jag mig helt förberedd när det kommer. Äntligen, nu fattar jag!"

"Den här boken är en guldgruva för varenda kvinna som har levt ett tag. Jag trodde detta var något som hände senare, när man är 50 år och mensen försvinner, inte nu, jag är ju bara 40? Nu förstår jag varför jag svettas, varför mitt humör är ojämnt och varför min kropp bråkar med mig."

"Hallå, jag blir så jävla arg (okej det kan vara hormonerna) men när jag tänker på min mamma och alla stackars kvinnor som har missat den här informationen. Varför har den här boken inte kommit tidigare? Den är livsviktig."

"Allt det här önskar jag att jag hade vetat när ångesten slog till."
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Katarina Wilk