Rörelserik : 52 utmaningar som får igång hela familjen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
157
Utgivningsdatum
2019-10-21
Förlag
Ehrlin Publishing
Medarbetare
Pettersson, Cecilia (form) / Haglund, Jane (foto)
Dimensioner
248 x 218 x 19 mm
Vikt
730 g
SAB
Rag
ISBN
9789188375827

Rörelserik : 52 utmaningar som får igång hela familjen

(1 röst)
Inbunden,  Svenska, 2019-10-21

Slutsåld

Har du och din familj svårt att hitta tid för rörelse i vardagen?

Rörelserik 52 utmaningar som får igång hela familjen är en praktisk och inspirerande handbok full av olika aktiviteter som du och din familj kan göra tillsammans. Boken hjälper er att hitta nya sätt att aktivera er på och visar att det varken behöver vara komplicerat, dyrt eller tidskrävande att röra på sig.

Allt du behöver är en kropp och en vilja att må bra nu och i framtiden. Och kanske framför allt, en vilja att inspirera barn i din närhet till rörelseglädje för att ge dem de bästa förutsättningarna för ett långt och friskt liv.

Varje vecka får ni en ny aktivitet som inspirerar till rörelse, antingen inomhus eller utomhus. Boken innehåller olika svårighetsgrader som kan anpassas efter åldern på barnen, från den minsta till tonåringen.Terese Alvén var träningsprofilen bakom bloggen sparkibaken.se, som i över 20 år inspirerade människor till ett hälsosamt liv utan pekpinnar, men med mycket rörelseglädje. Det här blev hennes femte och sista bok, utgiven postumt till förmån för Cancerfonden.

Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Terese Alvén