Lite trött bara annars bra : hur du överlever sömnbristen under småbarnsåre (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
173
Utgivningsdatum
2019-09-02
Förlag
Ehrlin Publishing
Medarbetare
Lindeberg, Eva (form) / Ehrlin, Peter (form)
Dimensioner
210 x 145 x 20 mm
Vikt
398 g
SAB
Lz
ISBN
9789188375841
Lite trött bara annars bra : hur du överlever sömnbristen under småbarnsåre (inbunden)

Lite trött bara annars bra : hur du överlever sömnbristen under småbarnsåre

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2019-09-02
189
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Att bli förälder är något av det största som händer en i livet. Men att få ett barn som sover hela nätterna igenom hör till undantagen. Så hur roddar man livet som aldrig utsövd småbarnsförälder utan att bli deprimerad, få minnesförlust eller andra sjukdomsliknande symptom på grund av sömnbristen? Hur klarar man av att ha fungerande relationer när man aldrig får sova?

Lite trött bara, annars bra är en bok att skratta åt när man gråter av trötthet under ändlösa vaknätter, en bok som hjälper en att förstå varför man mår som man gör och som med hjälp av snälla metoder och goda råd kan ge lösningar och hopp.

Mirijam Geyerhofer är journalist och blev själv sjuk av sömnbrist efter att hennes dotter föddes. Hon är bosatt i Malmö och mamma till två barn.

"Gud, vad jag hade behövt din bok under småbarnsåren! Idag sa jag: Jag behöver gå och vila en stund. Och gick och sov. Har jag någonsin sagt det?! Känner mig så stärkt! Vilken nödvändig och svinbra bok!" Louise Winblad, @hejhejvardag

"Den här boken är precis vad jag hade behövt läsa när jag ändå var vaken hela jävla tiden, då hade nätterna känts mindre ensamma." /Vanja Vinter, språkvetare

"Årets viktigaste bok för småbarnsföräldrar." /Emma Färnström, BVC-sjuksköterska
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lite trött bara annars bra : hur du överlever sömnbristen under småbarnsåre
  2. +
  3. Må bra som förälder : psykologernas strategier för småbarnsåren

De som köpt den här boken har ofta också köpt Må bra som förälder : psykologernas strategier ... av Helga Johnsson Wennerdal, Clara Zelleroth (inbunden).

Köp båda 2 för 391 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Lite trött bara annars bra : hur du överlever sömnbristen under småbarnsåre. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Önskar att jag haft denna boken under bebistiden
    Lotta Jordy Hofmann, 30 september 2019

    Lättläst, roligt och samtidigt faktaspäckat. Jag önskar verkligen att jag hade haft denna boken när mitt första barn var bebis. Rekommenderar den till alla nyblivna föräldrar men också till kompisar och mor och farföräldrar för ett ökat förstående kring barns sömn och sömnvanor och hur en kan stötta trötta föräldrar

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Lite trött bara annars bra : hur du överl...