Glass : för hela familjen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
173
Utgivningsdatum
2017-06-02
Förlag
Stevali
Dimensioner
242 x 199 x 19 mm
Vikt
716 g
SAB
Qcaam
ISBN
9789188397058
Glass : för hela familjen (inbunden)

Glass : för hela familjen

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2017-06-02
199
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Det är enkelt att göra egen supergod glass! I den här boken får du veta allt om hur det går till. Recepten bygger på naturliga råvaror och ingredienser som du oftast redan har hemma.

Vad sägs om gammaldags vaniljglass, jordgubbs- & cheescakepinnar eller Pína Colada-sorbet? Med tydliga instruktioner lär du dig att göra både lösglass och pinnglass. Du behöver ingen glassmaskin, även om det underlättar arbetet. Grundrecept på läckra såser och frasiga rån ger mervärde, liksom handfast info om glassingredienser, glassorter, skopningsteknik och redskap. I ett särskilt faktaavsnitt berättas glassens märkliga historia.

Glass för hela familjen är en omarbetad utgåva av de tidigare internationella försäljningssuccéerna Glass frysta favoriter för alla smaker och Glass - hemgjord glass, sorbet, granité och glasspinnar.

Eliq Maraniks motto är att en efterrätt ska vara en upplevelse för såväl gom som öga. Hon har skrivit ett flertal storsäljande mat- och dryckesböcker som fått priser både i Sverige och internationellt. Idag är böckerna översatta till sjutton språk och finns utgivna i över trettio länder.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »