101 Smoothies : underbara fruktdrinkar att njuta av! (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2017-04-19
Upplaga
3
Förlag
Stevali
Medarbetare
Maranik, Eliq (form) / Maranik, Alan (form) / Maranik, Eliq (foto)
Dimensioner
220 x 150 x 20 mm
Vikt
610 g
SAB
Qcaf
ISBN
9789188397072
101 Smoothies : underbara fruktdrinkar att njuta av! (inbunden)

101 Smoothies : underbara fruktdrinkar att njuta av!

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2017-04-19
169
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
101 smoothies är en av Sveriges mest sålda smoothiebok, och den absoluta guiden till smoothievärlden för dig som vill ha kul i köket och skapa läckra och näringsrika fruktdrinkar. Ett kapitel om Eliq's favoriter, gröna smoothies, är nytt i denna uppdaterade utgåvan.
Här lär du dig att enkelt göra supergoda smoothies och att det finns mycket att vinna på att tillaga allt från grunden i stället för att köpa hel- eller halvfabrikat. Naturligtvis bygger recepten på ett ekologiskt miljötänk och vikten av att köpa närodlat och säsongsanpassat.

För snabb och lätt överblick är de 101 recepten indelade i fyra kategorier: frukt- och bärsmoothies, frukost- och yoghurtsmoothies, nytt kapitel om gröna smoothies och smoothie bowls. Boken innehåller också en presentation av varje frukt och grönsak när på året de är som bäst, var i världen de odlas, när de skördas samt hur de bör förvaras för att få ut bästa möjliga smak. Dessutom finns kortfakta om hur de bäst fryses in, vilka verktyg som är bra att ha till hands samt tips om servering och garnering.

101 smoothies, en svenskskriven bok som utgår från vårt utbud av frukt och grönt, vann första pris i sin kategori vid Måltidsakademien 2012 och silvermedalj på den internationella Gourmand Awards 2013.

Om Författaren
Eliq Maranik har skrivit ett flertal storsäljande mat- och dryckböcker som fått priser både i Sverige och utomlands. Idag är böckerna översatta till ett tiotal språk och finns utgivna i närmare trettio länder. Hennes smoothiebok, 101 smoothies underbara fruktdrinkar att njuta av, är såld i över 30 000 exemplar bara i Sverige, vann första pris i sin kategori vid Måltidsakademien 2012 och silvermedalj på den internationella Gourmand Awards 2013.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av 101 Smoothies : underbara fruktdrinkar att njuta av!. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Många recept på Smoothies
    Anna M, 24 januari 2018

    Traditionell drinkbok. För min del efterlyser jag mer näringsrika alternativ med de moderna tillbehören som spenat, rödbeta, selleri och ingefära etc och därför "bara" en trea

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Eliq Maranik