Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
223
Utgivningsdatum
2017-04-21
Upplaga
1
Förlag
Stevali
Medarbetare
Maranik, Alan (form) / Ekholm, Robert (foto)
Dimensioner
224 x 155 x 20 mm
Vikt
414 g
SAB
Hc
ISBN
9789188397102
Spikklubban (inbunden)

Spikklubban

Inbunden Svenska, 2017-04-21
159
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Berättelsen inleds med att huvudpersonen mottar ett dödsbud från en avlägsen trakt i Himalaya, det är hans bror som avlidit och inledningsvis verkar dödsfallet mer tragiskt än oförklarligt, men ju mer information som adderas till berättelsen och ju fler personer som agerar i utkanten av historien desto mer förefaller dödsfallet omgärdat av besynnerligheter.
Lars Leonard beger sig till Indien och utför de uppdrag som ålagts honom, men omständigheterna tvingar honom närmare en verksamhet han inte visste existerade. Heroinets resa från norra Indien är kantad av både övervintrande hippies från hela världen såväl som globala byggkoncerner.
Parallellt utspelar sig en inre resa där vansinnets gräns utmanas och resulterar i en distans som överraskar. Och framför allt väcker vidare frågor. Vad hände egentligen i Himalaya? Vad och vilka är skyldiga? Och skyldiga till vad?

Om Författaren
Jan debuterade skönlitterärt 2015 med Kärlekens nytta som beskriver det komplicerade i att älska en människa, en vän, ett land men även en idé.

Steven Ekholm skriver om Kärlekens Nytta Men. Jag blev VERKLIGEN tagen av Groths roman; grym, ärlig, självutlämnande och helt fri från relationsboksklichéer och annat trams ( )trovärdigt om en relation som inte är den bästa, och som plötsligt utmanas av det DÄR mötet, oavsett hur kort det är, men plötsligt omdestinerar ens hela existens. Fy fan vad bra skrivet, men samtidigt hemskt jobbigt att slutet är som det är (som så ofta i livet).
Steven Ekholm, är bland annat Recensent på DN.

Jan Groth har även författat två kokböcker tillsammans med ett antal välbekanta kockar, där temat är Whisky. Ett naturligt förhållande med tanke på att han under stort antal år arbetat tillsammans med åtskilliga av whiskyvärldens allra namnkunnigaste.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Spikklubban
 2. +
 3. Kärlekens nytta

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kärlekens nytta av Jan Groth (inbunden).

Köp båda 2 för 278 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jan Groth

 • Whisky & Mat : malt och mat från Skottland, Irland, USA och Sverige

  Jan Groth

  Vinnare i Årets Svenska Måltidslitteratur 2013, Kategori:Mat och dryck i kombination. Motivering: "Jan Groth tar ytterligare ett steg för att visa fram whiskyns överraskande mattycke, nu med stöd av ett sällsynt kvalificerat och maltlystet ko...

 • Kärlekens nytta

  Jan Groth

  Lars Leonard ägnar sina dagar åt arbete och familj, samt att så gått han nu förmår undvika minnet av sin bros begravning. Han har en bra förmåga att anpassa sig till omgivningen och förutsättningarna. Han är dessutom lekfullt intresserad av slumpe...