Grilla & Rök : barbeque - grönsaker, kött, fisk & fågel (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
204
Utgivningsdatum
2019-04-05
Förlag
Stevali
Dimensioner
242 x 200 x 24 mm
Vikt
772 g
SAB
Qcaat
ISBN
9789188397270
Grilla & Rök : barbeque - grönsaker, kött, fisk & fågel (inbunden)

Grilla & Rök : barbeque - grönsaker, kött, fisk & fågel

Inbunden Svenska, 2019-04-05
187
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
En svensk hyllning till den amerikanska söderns Barbeque! Underbara recept från Texas, Louisiana & Florida mm. Läckra matbilder och reseberättelser fyllda med inspiration och matlagningsglädje.

Följ med vår matlagande Frederik Zäll på hans resor genom USA. I boken finns hela 75 läckra och välskrivna recept ackompanjerade av vackra bilder. Frederik tar oss även igenom en grill- & rökskola innan receptkategorierna The Cattle (Nötkött), The Hog (Fläskkött), The Veggies (Grönsaker), The Swimmers (Fisk) & The Flyers (Fågel).

Det som verkligen får boken att sticka ut i jämförelse med andra BBQ-böcker är det välfyllda kapitlet Travelin Zälldär läsaren får följa med Frederik på roadtrips genom både Florida och Texas. Även ett kapitel om New York är adderat. Kapitlet är väldokumenterat med fantastiska bilder från cowboyrancher, smokehouses, stränder, restauranger och en hel del annat. På sitt personliga och lättsamma sätt delar Frederik med sig av både inspiration, resetips, matlagningsglädje och kunskap och alltid med en stor glimt i ögat!

En given bok för alla som älskar Grillin, Smokin and BBQ!

Om författaren:

Frederik Zäll är känd från TV4 Nyhetsmorgon där han bjuder på sin underhållande och delikata matlagning. Han har även skrivit hela tolv kokböcker innan "Grilla & Rök". Bland dessa titlar märks till exempel "Lyxlagat i lergryta" som blev nominerad i World Cookbook Awards.

Frederik har också skrivit barnbokstrilogin om "Drakarnas land" och varit programledare för Överraskningen på SVT Barnkanalen.

Stor del av hans tid går åt till det framgångsrika bandet Eskobar där Frederik spelar gitarr. Bandet har sedan 1999 turnerat världen runt och under 2015 turnerade Eskobar tillsammans med Roxette på deras avskedsturné.

Som om det inte vore nog så har Frederik också gjort egen öl under namnet Svinninge ölkompani till både restaurang och Systembolaget.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Grilla & Rök : barbeque - grönsaker, kött, fisk & fågel
  2. +
  3. Rökning : så röker du kött och fisk

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rökning : så röker du kött och fisk av Alf Andersson (inbunden).

Köp båda 2 för 417 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Grilla & Rök : barbeque - grönsaker, kött...